Feke Pál megmutatta gyönyörű feleségét – Szerelmes szelfi

Fotó: Bielik István - Origo -
feleség szelfi szerelem Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feke Pál és Gyenesei Leila jó ideje édesanyaként és édesapaként élik a mindennapjaikat, ugyanis két évvel ezelőtt megszületett a kislányuk, Mimi. Ám ezúttal elszöktek egy kicsit romantikázni.

Feke Palit valószínűleg rengeteg férfi irigyeli, ugyanis a felesége alakja a gyermekük születése után is kifogástalan, akár a modelleké. Leila valószínűleg nemcsak a genetikának köszönheti a tökéletes testét, hanem az öttusának is, ugyanis a szépséges feleség csapatvilágbajnok öttusázó és sífutó olimpikon.

A szerelmesek elszöktek kicsit a mama-papa üzemmódból, és romantikáztak a budapesti éjszakában. Ez alkalomból szerelmes szelfit is lőttek, amin megcsodálhatjuk a csinos feleséget közelebbről is.

Még Tóth Gabi énekesnő is kommentelt a fotójuk alá:

"Úristeneteket de szépek vagytok"

Megszületett a magyar sztárpár gyermeke

Feke Pál és az egykori öttusázó Gyenesei Leila kislánya a Mimi nevet kapta.
Ezért törölték Schobert Lara közösségi oldalát: túl szexinek bizonyult az egyik fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20190818-ezert-toroltek-schobert-lara-kozossegi-oldalat-tul-szexinek-bizonyult-az-egyik-fotoja.htmlEgyik napról a másikra tűnt el Schobert Lara Instagram oldala, 154 ezer követővel együtt. Kiderült, mi az oka.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi tangában mutatta meg kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-palvin-barbi-tangaban-mutatta-meg-kerek-feneket-foto.htmlPalvin Barbi jó ideje már a világ egyik legkeresettebb ferhérneműjének az arca lett. Elkészült az őszi kampányfotózás, ahol Barbi elképesztően szexi. Szerencsére meg is mutatta a fotókat.TV + Sztárok--Megnősült Homonnay Zsolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-megnosult-homonnay-zsolt.htmlHomonnay Zsolt Facebook-oldalán tudatta az örömhírt: ismét megházasodott. TV + SztárokThinkstockGordon Ramsay kisfia hihetetlenül édes – Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-gordon-ramsay-kisfia-hihetetlenul-edes.htmlGordon Ramsay kisfia elképesztően cuki, Instagram-oldalát máris több mint 100 ezer ember követi. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi szexi fehérneműben mutatta meg a testét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-palvin-barbi-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-testet.htmlPalvin Barbi ismét egy szexi fotóval kápráztatta el követőit: nagyon dögös ebben a fehérneműben is. TV + SztárokOrigoÁtütő mellbimbót villantott a 23 éves színésznő, Dove Cameronhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-atuto-mellbimbot-villantott-a-23-eves-szineszno-dove-cameron.htmlDove Cameron énekes- és színésznő felforrósította a hangulatot Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.