Cheryl Cole-t kirakták a Madame Tussauds múzeumból: már nem elég híres

Forrás: AFP -
múzeum Cheryl Cole Madame Tussauds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cheryl Cole énekesnő is a Madame Tussauds múzeum hírességei között volt kiállítva, viaszszobrát bárki megcsodálhatta egészen idáig.

A Girls Aloud formáció tagjaként vált híressé Cheryl Cole, aki később szólókarrierbe kezdett, most pedig az X-Faktor zsűritagjaként láthatjuk. Úgy tűnik, ez nem már elég a Madame Tussauds múzeum csapatának, ugyanis úgy érezték, már nem elég híres ahhoz az énekesnő, hogy a világsztárok viaszszobrai között szerepeljen. Sokak szerint nem érte meg folytonosan változtatni a viaszszobor külsejét, ugyanis Cherly, akár a kaméleon, folyton változtatja megjelenését.

Kitették a szobrát a londoni múzeumból, azt egyelőre nem tudni, kit állítanak ki helyette.

Forrás: AFP
Jóni Máté, az Exatlon Hungary bajnok csapatának tagja megmutatta barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-joni-mate-az-exatlon-hungary-bajnok-csapatanak-tagja-megmutatta-baratnojet-foto.htmlJóni Máté szerelmes, kedvesét pedig közösségi oldalán meg is mutatta.TV + SztárokOrigoEpres Panni még mindig az egyik legszebb magyar modell: fotóval bizonyítjukhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-epres-panni-meg-mindig-az-egyik-legszebb-magyar-modell-fotoval-bizonyitjuk.htmlEpres Panni extra miniben mutatta meg hihetetlenül hosszú lábait.TV + Sztárok--Debreczeni Zita átlátszó felsőben mutatta meg még mindig tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-debreczeni-zita-atlatszo-felsoben-mutatta-meg-meg-mindig-tokeletes-alakjat.htmlA napokban írtunk róla, hogy imád férfi ruhába bújni Debreczeni Zita, aki ezúttal azonban szexire vette a figurát. TV + SztárokOrigoFeke Pál megmutatta gyönyörű feleségét – Szerelmes szelfihttp://www.life.hu/sztarok/20190818-feke-pal-megmutatta-gyonyoru-felesegetszerelmes-szelfi.htmlFeke Pál és Gyenesei Leila jó ideje édesanyaként és édesapaként élik a mindennapjaikat, ugyanis két évvel ezelőtt megszületett a kislányuk, Mimi. Ám ezúttal elszöktek egy kicsit romantikázni. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoBalogh Eleni lett a Miss Balaton 2019 győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20190818-balogh-eleni-lett-a-miss-balaton-2019-gyoztese.htmlA 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a Miss Balaton címet a zsűri döntése alapján, egyúttal ő lett a közönségszavazás győztese is, sőt a cukormadárkák egyéves modellszerződését is ő kapta. Az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, míg a második udvarhölgynek Lakatos Annabellát választották. A közönségszavazás második helyét Németh Mónika szerezte meg. TV + SztárokOrigoEzért törölték Schobert Lara közösségi oldalát: túl szexinek bizonyult az egyik fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20190818-ezert-toroltek-schobert-lara-kozossegi-oldalat-tul-szexinek-bizonyult-az-egyik-fotoja.htmlEgyik napról a másikra eltűnt Schobert Lara Instagram-oldala, 154 ezer követővel együtt. Kiderült, mi az oka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.