Brooke Shields smink nélkül mutatta meg az arcát – Fotó

fotó smink nélkül Brooke Shields
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kék Lagúna egykori sztárja irtó dögös még 54 évesen is. Ezúttal smink nélkül láthatjuk.

Brooke Shields azon kevés hollywoodi színésznők közé tartozik, akik méltósággal viselik az öregedést, és nem kezdtek őrületes plasztikai műtétekbe. Az 54 éves színésznő büszke a ráncaira is, amit ezúttal meg is mutatott a követőinek. Smink nélkül, naptól szeplősen szelfizett. Szerintünk így is gyönyörű az 54 éves világsztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

literally beach hair

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés,

Igazi természetes szépség: 37 évvel ezelőtti fotót posztolt a színésznő


37 évvel ezelőtti címlapfotóját osztotta meg a közösségi oldalán Brooke Shields.

Debreczeni Zita átlátszó felsőben mutatta meg még mindig tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-debreczeni-zita-atlatszo-felsoben-mutatta-meg-meg-mindig-tokeletes-alakjat.htmlA napokban írtunk róla, hogy imád férfi ruhába bújni Debreczeni Zita, aki ezúttal azonban szexire vette a figurát.TV + SztárokOrigoCaramel elárulta, miben különböznek feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-caramel-elarulta-miben-kulonboznek-felesegevel.htmlNagy szerelemben és harmóniában él Caramel feleségével, Szilágyi Szilvivel, ám van, amiben nagyon különböznek. Erről mesélt az énekes.TV + SztárokOrigoFeke Pál megmutatta gyönyörű feleségét – Szerelmes szelfihttp://www.life.hu/sztarok/20190818-feke-pal-megmutatta-gyonyoru-felesegetszerelmes-szelfi.htmlFeke Pál és Gyenesei Leila jó ideje édesanyaként és édesapaként élik a mindennapjaikat, ugyanis két évvel ezelőtt megszületett a kislányuk, Mimi. Ám ezúttal elszöktek egy kicsit romantikázni. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoBódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét http://www.life.hu/sztarok/20190817-bodi-csaba-nagyon-szep-ajandekkal-lepte-meg-feleseget.htmlBódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoCurtis elbúcsúzott kisfiától: néhány napig távol lesz tőle – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-curtis-elbucsuzott-kisfiatol-nehany-napig-tavol-lesz-tole.htmlCurtisnek néhány napra el kellett búcsúznia kisfiától: megható fotón osztotta meg a szomorú pillanatot. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt elárulták, miért váltak el valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-angelina-jolie-es-brad-pitt-elarultak-miert-valtak-el-valojaban.htmlNagy port kavart három évvel ezelőtt Angelina Jolie és Brad Pitt válása. A sajtóhírek csúnya perpatvarról számoltak be. A színészpár két tagja most árulta el, szerintük mi vezetett a váláshoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.