Folytatódik a botrány: nem bánja Para-Kovács és Perjés, hogy beszóltak Ganxsta Zolee-nak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee Para-Kovács Imre beszólás Perjés Zoltán botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán rádiós-újságíró videójukban durván beszóltak Ganxsta Zolee-nak, aki nyomdafestéket nem tűrően reagált az elhangzottakra. A botrány folytatódik...

Nem ült el a vihar Ganxsta Zolee és a két rádiós-újságíró, Para-Kovács és Perjés között. A két férfi YouTube-videójukban szóltak be elég durván Ganxsta Zolee-nak, amikor a nőkhöz és a családjához való viszonyát boncolgatták.

Ganxsta Zolee elégtételt követel Fotó: Polyák Attila - Origo

A rapper nyomdafestéket nem tűrően válaszolt a videóra, majd nyomatékosan megkérte a két rádióst, hogy keressék meg, mert ha fordítva történik, abban nem lesz köszönet. Perjés és Para-Kovács azonban úgy tűnik, nem ijedt meg a fenyegetőzés hallatán, sőt egyáltalán nem bánták meg, amiket mondtak és bocsánatot sem hajlandóak kérni.

„A legnagyobb haverok vagyunk a Ganxstával, és köszönjük, örökké hálásak leszünk neki. Ő is tudja, hogy ebben a nyári uborkaszezonban neki is, nekünk is szükségünk van egy kis felhajtásra”reagált Para-Kovács a Blikk megkeresésére.

Iszonyúan kiakadt Ganxsta: "Te majom meg a fehér hajú f*szszopó haverod"


Ganxsta Zolee nagyon kiakadt egy internetes videó miatt, amelyet Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán készített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.