Demcsák Zsuzsát kirabolták: biztonsági kamera buktathatja le a tolvajt

Demcsák Zsuzsa kirabolták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismertes, Demcsák Zsuzsát a napokban megfosztották értékes órájától. Az egykori műsorvezető a rendőrség segítségét kérte.

Alaposan rájár a rúd Demcsák Zsuzsára. A közelmúltban mentőt riasztottak hozzá, miután rosszul lett, nemrégiben pedig a rendőrség járt nála, ugyanis ismeretlen tettes eltulajdonította 6 milliót érő svájci óráját és még néhány ékszerét.

Demcsák Zsuzsát kirabolták Forrás: TV2

Bár Demcsák nem akart nyilatkozni az ügyben, a rendőrség elárulta, hogy gőzerővel folyik a nyomozás, az ügyet pedig a luxuslakópark biztonsági kamerái segítik. A ház ugyanis, ahol Zsuzsa indiai szerelmével és gyerekeivel lakik, 0–24-ben kamerákkal őrzött, így a felvételek átvizsgálása után könnyen lehet, hogy a tolvaj is hamar kézre kerül – írta meg a Blikk.

Demcsákéknak ismerniük kellett azt, aki elvitte az ékszereket


Egy nagyon drága óra és egy gyűrű tűnt el Demcsák Zsuzsa otthonából. A rendőrség is kiszállt, órákon át voltak a műsorvezető lakásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.