Elutasította DiCapriót, ma élete legnagyobb hibájának tartja döntését a tévésztár

Forrás: Getty Images/Copyright: Franco Origlia/Franco Origlia -
egyéjszakás kaland Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Port, habár éppen szingli volt, amikor összesodorta az élet Leonardo DiCaprióval, ő mégis kikosarazta a világsztárt. Most elárulta, miért, és azt is, hogy ma már egészen másként döntene. 

With Whit című podcastjában mesélt arról a realitysztár, hogy lehetősége lett volna Hollywood ügyeletes szépfiújával, Leonardo DiCaprióval összemelegedni. Miután elköltöttek együtt egy vacsorát, és a színész felinvitálta magához Whitney-t, a lány nemet mondott.

Saját bevallása szerint már nagyon bánja, hiszen éppen nem is volt párkapcsolata. Egyenesen élete egyik legnagyobb hibájának nevezte az elszalasztott alkalmat. Akkori döntését azzal magyarázta, hogy korábban nem volt egyéjszakás kalandja, ráadásul túlságosan izgult. Az eset egyébként jó pár évvel ezelőtt történt, és kicsit furcsa is ez az utólagos vallomás, hiszen Whitney azóta boldog kapcsolatban él, ráadásul gyermeke is született.

Tóth Andi dekoltázsáért odavannak a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190816-toth-andi-kiposztolta-a-dekoltazsat.htmlTóth Andi Horvátországban nyaral, onnan posztol magáról szebbnél szebb fürdőruhás képeket. Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy nem szégyenlős, büszke a bájaira. TV + SztárokOrigoEz a dal volt Szűcs Judith és Delhusa Gjon szerelmének gyümölcsehttp://www.life.hu/sztarok/20190816-szucs-judith-es-delhusa-gjon-szerelmenek-gyumolcse-egy-dal-volt.htmlHihetetlen, de Szűcs Judith már 47 éve van a pályán. 1972-ben a Ki mit tud?-on tűnt fel és azóta rengeteg slágert énekelt már el, például az egyik leghíresebbet a Táncolj még! című dalt, amit egykori szerelme, Delhusa Gjon írt neki. TV + SztárokOrigoRadics Gigi formás fenekét dicsérik a rajongók a közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-radics-gigi-formas-feneket-dicserik-a-rajongok-a-kozossegi-oldalon.htmlRadics Gigi megvillantotta formás fenekét. TV + Sztárok--Shane Tusup a 15 éves úszótehetség, Bujdosó Zsombor edzője leszhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-shane-tusup-a-15-eves-uszotehetseg-bujdoso-zsombor-edzoje-lesz.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Shane Tusup Hosszú Katinka olasz ellenfelének edzője lesz, de a magyar úszótehetség, a 15 éves Bujdosó Zsombor felkészülésének irányítását is átveszi. TV + Sztárok--Két és fél év után szakított a párjával Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190816-ket-es-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-babos-timea.htmlA legsikeresebb magyar teniszezőnő és párja, Péter két és fél évig voltak együtt. TV + SztárokOrigoLe kellett állítani a Drága örökösök forgatását: rosszul lett a sorozat Józsijahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-le-kellett-allitani-a-draga-orokosok-forgatasat-rosszull-lett-a-sorozat-joszija.htmlLe kellett állítani a Drága örökösök forgatását, mert a sorozat Józsijának furcsa kiütései lettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.