Makranczi Zalán videó élet értelme Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra kifejtette, szerinte mi a dolgunk a világban és mi az élet értelme.

Új videósorozatot indított Makranczi Zalán, amelyben arra keresi a választ beszélgetőtársaival, mi is a dolgunk a világban. A legelső részben feleségét, Szinetár Dórát interjúvolta meg.

Az lehet az élet értelme, hogy az ember azt érezze itt és most, hogy neki most jó. Nyilván ez tág fogalom... Akkor tudom jól érezni magam, ha ettem egy jót, ha aludtam egy jót, ha szerelmeskedtem egy jót, ha velem fizikailag is történnek dolgok, ha láttam valami szépet, ha megérintett valami jó... De ha az ember elkezd felnőni, egy idő után nem tud neki jó lenni akkor, ha azok, akiket szeret, azoknak nem jó. Tehát fordítsuk meg: nekem akkor tud jó lenni, ha azoknak is rendben van az élete és azok is ugyanolyan jól érzik magukat, akiket szeretek” – magyarázta Szinetár Dóra.

Kiderült, miért válik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiderult-miert-valik-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlMiley és Liam barátai is megszólaltak a sztárpár válásáról, és az ehhez vezető okokról. Mindenki a másik felet hibáztatja. TV + Sztárok--Intim fotókkal zaklatták Szőcs Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190815-intim-fotokkal-zaklattak-szocs-renit.htmlSzőcs Renáta a kamerák előtt vallott arról, hogy nemrég egy ismeretlen fanatikus intim fotókkal bombázta. TV + SztárokOrigoSzerelméről, Telegdy Ádámról vallott Kapás Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-szerelmerol-telegdy-adamrol-vallott-kapas-bogi.htmlPárkapcsolatáról vallott Kapás Boglárka. TV + Sztárok--Friss! Váratlanul távozik az RTL Klub műsorvezetője, Wossala Rozinahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-varatlanul-tavozik-az-rtl-klub-musorvezetoje-wossala-rozina.htmlNagyon meglepődhettek ma a Reggeli nézői, Papp Gergő ugyanis bejelentette, hogy Wossala Rozinát ma láthattuk utoljára a képernyőn, befejezi a műsorvezetést. Rozina másfél évig volt a Reggeli csapatának tagja. TV + Sztárok--20 év után vége Wolf Kati házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-20-ev-utan-vege-wolf-kati-hazassaganak.htmlWolf kati 20 év után két gyermekével együtt elköltözött a férjétől. Az énekesnő szerette volna úgy felnevelni a lányait, ahogy őt is a szülei, évtizedeken keresztül boldogságban, nyugalomban, veszekedés nélkül, ám – ahogy mondja – neki mást osztott a sors. TV + SztárokOrigoIntim fotó: fürdés közben mutatta meg magát Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-intim-foto-furdes-kozben-mutatta-meg-magat-lilu.htmlSzokatlan fotót tett közzé Lilu, így még nem sokszor láthattuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.