Mentőt kellett hívni fellépése előtt Keresztes Ildikóhoz

Forrás: BeneSari/Bencesariphoto -
mentő Montenegro Keresztes Ildikó fellépés infúzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó egyik koncertje előtt rosszul lett a nagy kánikulában.

Keresztes Ildikó Montenegróban koncertezett néhány nappal ezelőtt, amikor váratlan dolog történt: a rekkenő hőségben rosszul lett. Szerencsére nagyobb baj nem történt, a kiérkező mentők ellátták, így már magabiztosan léphetett a színpadra.

Iszonyú volt a páratartalom. Gyerekkorom óta rosszul viselem a kánikulát és a kialvatlanságot. A koncert előtt sajnos mindegyik probléma fennállt. A buszban nem tudtam aludni, kicsit leamortizálódtam, amire odaértünk Montenegróba. Szédültem, émelyegtem, nagyon rosszul voltam. Mentőt kellett hívni hozzám közvetlenül fellépés előtt! A nővér fiziológiai sóoldatot kötött be infúzióval, hogy lábra tudjak állni. Szerencsére gyorsan jobban lettem, nem kellett megváratni a közönséget. Fergeteges bulit csaptunk” – mesélte az énekesnő a hot! magazinnak.

Keresztes Ildikó fellépése előtt lett rosszul Forrás: BeneSari/Bencesariphoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.