Félmeztelenül, tangában riszál Heidi Klum – Videó

modell fenék Heidi Klum Tom Kaulitz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum egy szál tangában villantotta meg a fenekét.

Heidi Klum Olaszországban, egy hajó fedélzetén tölti a mézesheteket férjével, Tom Kaulitzcal. A romantikus kiruccanásról már több fotót és videót is megosztott a rajongóival. Ezúttal egy szexi felvételt posztolt, az látható rajta, amint félmeztelenül, egy szál tangában riszálja a fenekét.

A modell 46 évesen is bomba formában van.

Mutatjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I could live on a boat ⚓️ ‍♀️ ‍♂️ ⛵️ ❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelin testére feszülő ruhában mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-gaspar-evelin-testere-feszulo-ruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlGáspár Evelin testére feszülő ruhában mutatta meg mindenkinek, milyen kifogástalan alakja van.TV + SztárokOrigoKiderült, miért válik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiderult-miert-valik-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlMiley és Liam barátai is megszólaltak a sztárpár válásáról, és az ehhez vezető okokról. Mindenki a másik felet hibáztatja. TV + Sztárok--Intim fotókkal zaklatták Szőcs Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190815-intim-fotokkal-zaklattak-szocs-renit.htmlSzőcs Renáta a kamerák előtt vallott arról, hogy nemrég egy ismeretlen fanatikus intim fotókkal bombázta. TV + SztárokOrigoIgazi bomba nő lett Sylvester Stallone lánya: tündökölt első filmjének premierjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-igazi-bombano-lett-sylvester-stallone-lanya-tundokolt-elso-filmjenek-premierjen.htmlSistine 21 éves, és édesapja nyomdokaiba lépett. TV + SztárokOrigo20 év után vége Wolf Kati házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-20-ev-utan-vege-wolf-kati-hazassaganak.htmlWolf kati 20 év után két gyermekével együtt elköltözött a férjétől. Az énekesnő szerette volna úgy felnevelni a lányait, ahogy őt is a szülei, évtizedeken keresztül boldogságban, nyugalomban, veszekedés nélkül, ám – ahogy mondja – neki mást osztott a sors. TV + SztárokOrigoIntim fotó: fürdés közben mutatta meg magát Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-intim-foto-furdes-kozben-mutatta-meg-magat-lilu.htmlSzokatlan fotót tett közzé Lilu, így még nem sokszor láthattuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.