Úgy tűnik, Aurelióhoz nem tér vissza korábbi menyasszonya, Dominika Réka

Forrás: TV2 -
Aurelio menyasszony szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába könyörgött élő adásban egykori szerelmének Aurelio, úgy tűnik, Dominika Réka nem fogadja őt vissza.

Mint arról már beszámoltunk, véget ért Aurelio és menyasszonya kapcsolata. Az egykori valóságshow-sztár még élő adásban is üzent egykori kedvesének, a kamerák előtt könyörgött könnyes szemmel, ám most úgy tűnik, Dominika Réka hajthatatlan.

A Ripost azt írja, a lány a közösségi oldalán mesélt arról követőinek, hogy a zene az, ami átsegíti őt a nehéz időszakon és a szerelemi bánaton, valamint újra meg kell terveznie a bakancslistáját.

Aurelióhoz nem tér vissza egykori kedvese Forrás: TV2
Súlyos sérülést szenvedett Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-sulyos-serulest-szenvedett-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-soran.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, sérülésekkel csinálta végig az Ázsia Expressz második évadát. TV + SztárokOrigoFürdőruhában mutatta meg magát Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-labancz-lilla-szardinian-nyaralt.htmlSzardíniai fürdőruhás képpel nosztalgiázik Labancz Lilla az Instagramon. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így működött együtt párként Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20190814-azsia-expressz-2-igy-mukodott-egyutt-parkent-kandasz-andrea-es-demcsak-zsuzsa.htmlEgy párként vett részt az Ázsia Expressz 2. műsorának forgatásán Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa. A két tévést 20 éves barátság köti össze, ennek ellenére a "kalandjuk" nem volt feszültségmentes. „Mi egy háborúban voltunk" – jellemezte röviden Kandász Andrea a felvétel idejét. TV + SztárokOrigoPálinkával várta Palvin Barbi apja lánya szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-palinkaval-varta-palvin-barbi-apja-lanya-szerelmet.htmlPalvin Barbi a Szigeten bulizik kedvesével, Dylan Sprouse-szal. TV + SztárokOrigoJövőre érkezhet Palácsik Lilla és Visváder Tamás első közös gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190813-jovore-erkezhet-palacsik-lilla-es-visvader-tamas-elso-kozos-gyermeke.htmlPalácsik Lilla és férje, Visváder Tamás elárulták, már dolgoznak rajta, hogy megfoganjon kisbabájuk. TV + SztárokOrigo66 éves lett Kánya Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190813-66-eves-lett-kanya-kata.htmlKánya Kata lányával, Wossala Rozinával ünnepelte 66. születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.