Szexi fotót posztolt Demi Rose

mell Demi Rose Mawby szexi kád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán mutatta meg dús kebleit Demi Rose.

Virágokkal teleszórt kád vízben mártózott meg a gyönyörű modell, Demi Rose, és erről persze fotó is készült a rajongók legnagyobb örömére. A szépséget a vízből kiemelkedve, vizes hajjal fotózták.

Hogy mindent azért ne mutasson meg, kezeivel eltakarta a melleit. A képet már több mint félmillióan lájkolták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart. . @lolo_creativ

Demi Rose (@demirosemawby) által megosztott bejegyzés,

Hangfelvétel bizonyítja, hogy Elvis Presley ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hangfelvetel-bizonyitj-hogy-elvis-presley-ma-is-el.htmlElőkerült egy bizarr hangüzenet, amely arról tanúskodik, Elvis ma is él. TV + Sztárok--Hamarosan debütál a TV2 őszi műsorkínálatahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hamarosan-debutal-a-tv2-oszi-musorkinalata.htmlAugusztus utolsó napjaiban debütál a TV2 őszi műsorkínálata – számolt be róla a csatorna közleményben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy kérte meg Károly herceg Diana kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-igy-kerte-meg-karoly-herceg-diana-kezet.htmlKiderült, hogy Diana idegességében kinevette Károly herceget, amikor megkérte a kezét. TV + Sztárok--Úgy tűnik, Aurelióhoz nem tér vissza korábbi menyasszonya, Dominika Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-ugy-tunik-aureliohoz-nem-ter-vissza-korabbi-menyasszonya-dominika-reka.htmlHiába könyörgött élő adásban egykori szerelmének Aurelio, úgy tűnik, Dominika Réka nem fogadja őt vissza. TV + SztárokOrigoPálinkával várta Palvin Barbi apja lánya szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-palinkaval-varta-palvin-barbi-apja-lanya-szerelmet.htmlPalvin Barbi a Szigeten bulizik kedvesével, Dylan Sprouse-szal. TV + SztárokOrigoNacsa Olivér és felesége kampányt indít a felelős állattartásérthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-nacsa-oliver-es-felesege-kampanyt-indit-a-felelos-allattartasert.htmlNacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.