Három lánykérés után végre esküvőre készül Balázs Andi

esküvő színésznő Balázs Andrea Párizs lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 éve van együtt párjával, Gáborral Balázs Andi, az ország Kasszás Erzsije. Három lánykérés után végre elhatározták, hogy hol és mikor akarnak összeházasodni.

„Mindig megkérdezik ezt tőlünk, hogy miért nem házasodunk össze. Viccből egyszer azt mondtam valahol, de már nem is tudom, hogy kinek, hogy majd a huszadikon Párizsban. És ez tényként lett kezelve, hogy a huszadikon Párizsban. Úgyhogy most ez a terv, hogy akkkor egye-fene, a huszadikon Párizsban összeházasodunk, és utána tartunk itthon egy világraszóló lakodalmat” – mondta a TV2 Tények Plusz című műsorában a színésznő.

Gábor már háromszor kérte meg Andi kezét, ám a gyűrűkkel mindig történt valami, a színésznő valahol ottfelejtette vagy elhagyta.

Sziget 2019: kerekesszékes rajongó törhette szét Dave Grohl gitárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-sziget-2019-kerekesszekes-rajongo-torhette-szet-a-dave-grohl-gitarjat-foo-fighters.htmlA Sziget fesztivál utolsó estéjét a Foo Fighters tette emlékezetessé. A kétórás koncertet a rossz idő ellenére rengetegen tombolták végig, ám a legemlékezetesebb bizonyára egy kerekesszékes rajongónak marad ez az este. TV + SztárokOrigoPálmafa alatt, apró bikiniben napozik Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190814-egy-palmafa-alatt-apro-bikiniben-napozik-szorcsik-viki.htmlSzorcsik Viki apró bikiniben mutatta meg magát. TV + Sztárok--Szakításuk után máris társkeresőn tűnt fel Kárpáti Rebeka exehttp://www.life.hu/sztarok/20190814-szakitasuk-utan-maris-tarskereson-tunt-fel-karpati-rebeka-exe.htmlNéhány hete még úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel focista között, ám néhány napja kiderült, hogy szakítottak. Úgy tűnik, a labdarúgó nem bánkódott sokáig. TV + SztárokCinthya Dictator szívesen űzi az utcai sportokathttp://www.life.hu/sztarok/20190814-cinthya-dictator-szivesen-uzi-az-utcai-sportokat.htmlCinthya Dictator elárulta, érdeklik az utcai sportok, szívesen gördeszkázik és görkorizik. TV + SztárokOrigoHangfelvétel bizonyítja, hogy Elvis Presley ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hangfelvetel-bizonyitj-hogy-elvis-presley-ma-is-el.htmlElőkerült egy bizarr hangüzenet, amely arról tanúskodik, Elvis ma is él. TV + Sztárok--Szexi fotót posztolt Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190814-szexi-fotot-posztolt-demi-rose.htmlKözösségi oldalán mutatta meg dús kebleit Demi Rose. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.