Pálmafa alatt, apró bikiniben napozik Szorcsik Viki

pálmafa Mexikó bikini tengerpart Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki apró bikiniben mutatta meg magát.

Szorcsik Viki a mexikói tengerpartról, egy pálmafa alól jelentkezett be a közösségi oldalán. Csupán egy apró bikinit visel, így élvezi a napsütést.

A képhez egy kicsit szomorkás szöveget írt: imádja a karibi országot és nagyon szerette volna, ha egyszer kutyája is eljöhet ide vele, erre azonban már nem kerülhet sor, júliusban ugyanis elvesztette szeretett kedvencét.

Cinthya Dictator szívesen űzi az utcai sportokathttp://www.life.hu/sztarok/20190814-cinthya-dictator-szivesen-uzi-az-utcai-sportokat.htmlCinthya Dictator elárulta, érdeklik az utcai sportok, szívesen gördeszkázik és görkorizik. TV + SztárokOrigoHangfelvétel bizonyítja, hogy Elvis Presley ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hangfelvetel-bizonyitj-hogy-elvis-presley-ma-is-el.htmlElőkerült egy bizarr hangüzenet, amely arról tanúskodik, Elvis ma is él. TV + Sztárok--Szexi fotót posztolt Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190814-szexi-fotot-posztolt-demi-rose.htmlKözösségi oldalán mutatta meg dús kebleit Demi Rose. TV + Sztárok--Hamarosan debütál a TV2 őszi műsorkínálatahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hamarosan-debutal-a-tv2-oszi-musorkinalata.htmlAugusztus utolsó napjaiban debütál a TV2 őszi műsorkínálata – számolt be róla a csatorna közleményben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy kérte meg Károly herceg Diana kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-igy-kerte-meg-karoly-herceg-diana-kezet.htmlKiderült, hogy Diana idegességében kinevette Károly herceget, amikor megkérte a kezét. TV + Sztárok--Több infarktusa után is színpadra lép Balázs Fecóhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-tobb-infarktusa-utan-is-a-szinpadon-balazs-feco.htmlBalázs Fecó a kamerák előtt vallott arról, nem tud zene nélkül élni, és korábbi infarktusai ellenére is folytatja a munkát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.