Szexuális zaklatással vádolják Plácido Domingót

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff -
Plácido Domingo metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Domingót több nő is szexuális zaklatással vádolta meg. Az énekes közleményt adott ki, azt mondta, a vádak harminc évvel ezelőttiek, ráadásul pontatlanok, de hangsúlyozta, senkit sem akart megbántani vagy kellemetlen helyzetbe hozni.

A vádak szerint a világhírű operaénekes több kolléganőjére is nyomást gyakorolt, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek vele. Nyolc operaénekesnő és egy táncosnő állt eddig a nyilvánosság elé, de a hírek szerint ettől többen is vannak. Patricia Wulf operaénekesnő például azt állítja, hogy Domingo állandóan a melleit nézte, ráadásul akik visszautasították a férfi közeledését, azok szakmailag hátrányba kerültek – írja az Euronews.

Plácido Domingo és fia, ifjabb Plácido Domingo Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff

Plácido Domingo közleményt adott ki, melyben azt írja, hogy a vádak már harminc évre nyúlnak vissza, nagyon nyugtalanítóak számára, ráadásul pontatlanok is. Hangsúlyozza, bármilyen régen is történt, sajnálja, ha bárkit is megbántott. Úgy gondolja, hogy minden kapcsolata közös megegyezésen alapult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.