Sziget Fesztivál Iszak Eszter sziget 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hazai sztár mellett Iszak Eszter is kilátogatott a Szigetre. A műsorvezető a kánikulához öltözött.

Lenge miniszoknyát, hozzá pedig egy átlátszó felsőt vett fel a Szigetre Iszak Eszti. Az összállítást egy kalappal és egy nyári csizmával tette igazán érdekessé. A követői is odavoltak az outfitért, nem győzték dicsérni a műsorvezetőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hey Sziget 2019! #szigetfestival #sziget2019 #festival #festivalfashion @szigetofficial

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,



Unokája miatt hagyott fel az alkohollal Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-unokaja-miatt-hagyott-fel-az-alkohollal-oszter-sandor.htmlOszter Sándor elárulta, kisunokája kedvéért mondott le az alkoholról. TV + Sztárok--Több infarktusa után is színpadra lép Balázs Fecóhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-tobb-infarktusa-utan-is-a-szinpadon-balazs-feco.htmlBalázs Fecó a kamerák előtt vallott arról, nem tud zene nélkül élni, és korábbi infarktusai ellenére is folytatja a munkát. TV + Sztárok--Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Katy Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-ferfi-katy-perryt.htmlKaty Perryt zaklatással vádolja az a férfi, aki szerepelt a Teenage Dream című dalhoz készült klipben. TV + Sztárok--Nacsa Olivér és felesége kampányt indít a felelős állattartásérthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-nacsa-oliver-es-felesege-kampanyt-indit-a-felelos-allattartasert.htmlNacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében. TV + SztárokOrigoSzexuális zaklatással vádolják Plácido Domingóthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadoljak-placido-domingot.htmlDomingót több nő is szexuális zaklatással vádolta meg. Az énekes közleményt adott ki, azt mondta, a vádak harminc évvel ezelőttiek, ráadásul pontatlanok, de hangsúlyozta, senkit sem akart megbántani vagy kellemetlen helyzetbe hozni. TV + Sztárok--Eljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.