Már a dátum is megvan: ekkor tér vissza Magyarországra Shane Tusup

motiváció Magyarország Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka exférje és volt edzője meglehetősen régen járt hazánkban, a válási procedúrát már Amerikából vezényelte le. Most azonban bejelentette: visszatér Magyarországra. 

Nem is nagyon lepődtünk meg a híren, a golfozással új karriert kezdő Shane-nek még mindig rengeteg magyar követője van. Közöttük szavaztatta meg nemrégiben, hogy tartson-e motivációs előadást Budapesten. A nagy arányú igenek száma meggyőzte az egykori úszóedzőt, és elhatározta, hogy hazánkba látogat, ráadásul már az időpont is megvan: Shane szeptember 13-án tartja meg motivációs előadását Budapesten.

Majka levédetné művésznevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-majka-levedetne-muvesznevet.htmlKérvényt nyújtott be Majka: szeretné levédetni művésznevét. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta magát bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-abel-anita-megmutatta-magat-bikiniben.htmlÁbel Anita megmutatta magát bikiniben: nagyon dögös. TV + Sztárok--Curtis bepánikolt: felesége hozta rá a frászthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-curtis-felesege-a-szules-elott-szelfizgetett.htmlCurtis felesége, Krisztike megosztotta utolsó pocakos fotóját az Instagramon, és elmesélte a szülőszobára indulásuk történetét is. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ujabb-reszletek-derultek-ki-janicsak-veca-autobaleseterol.htmlÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetéről: az énekesnő autójába ámokfutó hajtott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzakított Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-szakitott-kammerer-zoltan.htmlSzakított Kammerer Zoltán és Kárász Anna. TV + SztárokOrigoRonaldóval bulizott Ibizán Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ronaldoval-bulizott-ibizan-vajna-timi.htmlRonaldóval bulizik Ibizán Vajna Timi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.