Curtis bepánikolt: felesége hozta rá a frászt

szülés hála Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis felesége, Krisztike megosztotta utolsó pocakos fotóját az Instagramon, és elmesélte a szülőszobára indulásuk történetét is. 

"Ezt a fotót kórházba indulás előtt készítettem, emlékként. Azt hozzá tenném, hogy haláli nyugalommal fotózgattam magam, miközben Atit konkrétan verte a víz, azt sem tudta mihez nyúljon és mondanom sem kell, hogy totál bolondnak nézett. De itt már tudtuk hogy nemsokára a kezünkben tarthatjuk a kisfiúnka. Ami a világ legeslegnagyobb boldogsága" - írta Krisztike, aki a vicces sztori után hálával telt szavakat intézett férjéhez.

"Hálás vagyok a férjemnek hogy egy másodpercre sem hagyott egyedül,végig a fejemnél állt, fogta a kezem és csak ennyit mondott végig,hogy : Te vagy a legerősebb Nő a világon, mindennél jobban szeretlek! Utána meg látni azt, amikor hozza be a mellkasán a kisfiúnkat, mosolyogva, potyogó könnyekkel...azt az érzést elmondani nem tudom. Talán mégszerelmesebb lettem?! Nem tudok elégszer köszönetet mondani a jóistennek, hogy gyönyörű, egészséges kisfiúnk született, és hogy ilyen csoda család lettünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.