Sziget 2019: így lazít a sakknagymester, Polgár Judit

Forrás: Chessbase.com -
Sziget Fesztivál sakk Polgár Judit sziget 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 év szervezés után sikerült a világ egyik legsikeresebb sakkozóját, Polgár Juditot a Sziget sakksátrához csábítani, ahol exkluzív interjút adott. Elmondta, hogyan tud kikapcsolódni, mivel tölti mostanában az idejét, valamint arról is beszélt, hogy milyen feladatokat lát el az ENSZ jószolgálati nagyköveteként.

Amy Schumer fürdőruhában mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190811-amy-schumer-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlAmy Schumer terhessége alatt és a szülés után is viccet csinált a mindennapok problémáiból. Elfogadta a legnehezebb helyzeteket is, és ez a szülés utáni alakjára is igaz, büszkén fotózkodott családjával a tengerparton.TV + SztárokBujtor István a mai napig üzen feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-bujtor-istvan-a-mai-napig-uzen-felesegenek.htmlBujtor Judit nem nézte meg férje halála óta egyetlen filmjét sem. Azt mondja, ha megnézné az egyiket, biztosan sírna és most már nem akar sírni. Bujtor István felesége azt mondja, férje a mai napi üzen neki. TV + SztárokOrigoFéltették barátai Mujahid Zolit, nehogy Szécsi Pál sorsára jussonhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-feltettek-baratai-mujahid-zoli-enekest-nehogy-szecsi-pal-sorsara-jusson.htmlA tragikus sorsú Szécsi Pál dalait a mai napig több zenész is feldolgozza. Gyakran énekli őket Mujahid Zoli is, aki sorsközösséget érez Szécsivel. TV + Sztárok--Már nem titkolja szerelmét Tornóczky Anita: a Szigeten mulattakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-mar-nem-titkolja-szerelmet-tornoczky-anita-szigeten-mulattak.htmlNem hagyta ki idén sem a Sziget fesztivált Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető a párjával érkezett: úgy tűnik, ma már boldogan vállalja, szerelmes. TV + SztárokOrigoRégi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huMajkát hibáztatták a Bezár a bazár! játékosai - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-majkat-hibaztattak-a-bezar-a-bazar-jatekosai-video.htmlMajka csak jót akart, de sajnos a tanács nem vált be: a sikertelenségért őt hibáztatták a Bezár a bazár! játékosai. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.