Régi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnak

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
X-Faktor Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. 

„Azt hiszem, itt szerettem beléd” – jegyezte meg a poszt mellett Bence.

A pár kapcsolata az első időszakban viharosan alakult, azóta azonban családot alapítottak, két gyermekük született.

Bomba formában van Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-bomba-formaban-van-gaal-noemi-idojos.htmlTúl van a szakításon Gaál Noémi, a TV2 egykori időjósa. A tévés jobban néz ki, mint valaha: szuper formában van. TV + SztárokKözös fotón Lilu és Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kozos-foton-lilu-es-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA minap készített interjút Rubint Rékával Lilu. Nem győzte hangsúlyozni, mennyire csodálja a háromgyermekes edzőt, hogy temérdek munka mellett is így, ennyire „egyben van” az élete. Közös fotót is készítettek. TV + SztárokOrigoPintér Tibor: "Jenifer alapvetően gátlásos lány"http://www.life.hu/sztarok/20190808-pinter-tibor-jenifer-alapvetoen-gatlasos-lany.htmlPintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNegyedik gyermeke édesanyjával is szakított Mészáros Árpád Zsolt: de máris itt az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-negyedik-gyermeke-edesanyjaval-is-szakitott-meszaros-arpad-zsolt-de-maris-itt-az-uj-szerelem.htmlTavaly halasztotta el az esküvőjét Mészáros Árpád Zsolt és a legkisebb gyerekének édesanyja. Eleinte azt mondták, nincs gond, később a színész arról nyilatkozott, hogy problémáik vannak, most pedig kiderült: szakítottak. TV + SztárokRTLKLUB40 éves lett Majka: így köszönte meg a jókívánságokathttp://www.life.hu/sztarok/20190805-40-eves-lett-majka-igy-koszonte-meg-a-jokivansagokat.htmlAugusztus 5-én töltötte be 40. életévét Majka. Az Instagramra posztolt is a jeles alkalom kapcsán. TV + SztárokOrigoRendes, intelligens társra vágyik Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-rendes-intelligens-tarsra-vagyik-molnar-aniko.htmlAhogy megírtuk, Molnár Anikó és zenész párja a közelmúltban szakítottak. Az egykori valóságshow-szereplő azt állítja, hamar kiderült, hogy nem passzolnak össze, így jobbnak látták, ha továbblépnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.