Részegen sminkeli magát Kylie Jenner és Khloe Kardashian egy YouTube-videón

YouTube Kylie Jenner Khloe Kardashian smink részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részegen sminkelte magát Kylie Jenner és Khloe Kardashian.

Különös ötlete támadt Kylie Jennifernek: testvérével, Khloe Kardashiannel részegen fogtak hozzá kisminkelni magukat. Persze az egészről videót készítettek, amit fel is töltöttek a közösségi oldalukra.

A felvétel közben folyamatosan iszogatnak és nevetgélnek. Hogy milyen lett a végeredmény, megmutatjuk!

Férjével szelfizett Szekeres Adrienhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-ferjevel-szelfizett-szekeres-adrien.htmlSzekeres Adrien férjével szelfizett a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPásztor Erzsinek már szinte minden barátja elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pasztor-erzsinek-mar-szinte-minden-baratja-elhunyt.htmlPásztor Erzsi elárulta, nehezen viseli, hogy lassan minden barátját elveszíti. TV + Sztárok--Whitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-whitney-houstonrol-emlekezett-meg-a-kozossegi-oldalan-kiraly-linda.htmlWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Linda. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó erősnek érzi magát a családi viszály ellenérehttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pecsi-ildiko-erosnek-erzi-magat-a-csaladi-viszaly-ellenere.htmlPécsi Ildikó azt kívánja, bárcsak inkább ő lenne beteg a férje helyett. TV + SztárokOrigoEgy ámokfutó sofőr hajtott bele Janicsák Vecába, majd továbbsietetthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-egy-amokfuto-sofor-hajtott-bele-janicsak-vecaba-majd-tovabb-sietett.htmlFérjéért tartott Ferihegyre Janicsák Veca, akibe egy ámokfutó autós belehajtott, majd továbbment. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVajna Timi nem költhet többet luxusholmikra: bevallása szerint Andy Vajna halála előtt szórta a pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-vajnat-timi-nem-kolthet-tobbet-luxusholmikra-bevallasa-szerint-andy-vajna-halala-elott-szorta-a.htmlAndy Vajna fél évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel hunyt el. Felesége nem tudja feldolgozni a férje elvesztését, és a lelki fájdalmai mellett komoly anyagi gondjai is akadtak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.