Palvin Barbi tangában mutatta meg fenekét – Fotó

fotó Palvin Barbara fenékvillantás fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap a blúzát tépte le magáról a Victoria's Secret angyala, ezúttal pedig tangában mutatta meg a formás hátsóját.

Igazán megörvendezteti rajongóit mostanában Palvin Barbi, aki egyre több szexi és hiányos öltözetű fotót posztol magáról.

A minap Miamiban járt a neves fehérneműmárka arcaként, ahol nyilvánosan húzta szét magán a babakék ingjét, megmutatva ezáltal remekbe szabott fehérneműjét és kebleit. Legutóbbi fotóján pedig egy tangában, háttal állva mutatta meg elképesztően kerek fenekét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

New @victoriassecret @adamfranzino

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Tetőtől talpig szőrösen ment bulizni Palvin Barbi

A közelmúltban ünnepelte Palvin Barbi kedvese a szülinapját, amire a szupermodell egy érdekes outfitet választott.

Koós János özvegye: "Beszél hozzám"http://www.life.hu/sztarok/20190810-koos-janos-ozvegye-beszel-hozzam.htmlKoós János 4 hónappal ezelőtt hunyt el, felesége Dékány Sarolta szűnni nem akaró hiánnyal küzd. Legyengült és étvágya sincs.TV + Sztárok--Esküvő előtt szakított Kárpáti Rebeka: másodszor ért véget a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-eskuvo-elott-szakitott-karpati-rebekamasodszor-ert-veget-a-szerelem.htmlEljegyzés után, esküvő előtt ért véget másodjára is Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel kapcsolata. TV + Sztárok--Vajna Timi teljesíteni akarja a férje kívánságát: el szeretné készíteni a Puskás Ferenc életéről szóló filmethttp://www.life.hu/sztarok/20190810-vajna-timi-teljesiteni-akarja-ferje-kivansagat-el-szeretne-kesziteni-puskas-ferenc-eleterol-szolo.htmlAndy Vajna nagyon szeretett volna egy filmet készíteni Puskás Ferencről, a valaha volt legnagyobb magyar focistáról. A forgatókönyvet már két évvel ezelőtt egyeztette is egy neves forgatókönyvíróval, ám a mozi nem készült el. Vajna Timi szeretné beteljesíteni férje vágyát. TV + SztárokOrigoGaál Noémi exéről vallott: nehezen élte meg a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-gaal-noemi-exerol-vallottnehezen-elte-meg-a-szakitast.htmlGaál Noémi és fiatalabb kedvese, Maloveczky Miklós kapcsolata 14 év után ért véget. Az időjós őszintén mesélt az érzéseiről. TV + SztárokOrigoEgy ámokfutó sofőr hajtott bele Janicsák Vecába, majd továbbsietetthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-egy-amokfuto-sofor-hajtott-bele-janicsak-vecaba-majd-tovabb-sietett.htmlFérjéért tartott Ferihegyre Janicsák Veca, akibe egy ámokfutó autós belehajtott, majd továbbment. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vízibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.