Maloveczky Miklós szakítás Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi és fiatalabb kedvese, Maloveczky Miklós kapcsolata 14 év után ért véget. Az időjós őszintén mesélt az érzéseiről.

Gaál Noémi és kedvese kapcsolata hiába futott zátonyra, az időjós még reménykedett a folytatásban. Exe azonban több nyilatkozatában is megüzente neki, hogy köztük mindennek vége, ne is reménykedjen tovább.

A kamerák előtt fakadt sírva Gaál Noémi Forrás: TV2

"Miki pontot tett a történet végére. Megjelent a sajtóban két nyilatkozata, amiben tulajdonképpen nyilvánvalóvá tette, hogy ne bízzak ebben. Ennek tudatában én is változtattam egy kicsit, ami nem azt jelenti, hogy hátat fordítottam neki, inkább megértettem őt. A szakításunk utáni úton ő picit gyorsabban haladhatott, elköltöznie is neki kellett az otthonunkból" - mesélte el érzéseit a Bestnek Noémi, akinek nagyon nehezen megy az elengedés, bár a döntést közösen hozták meg.

Megszólalt Gaál Noémi egykori párja: a szakítás végleges

Pár hete derült ki, hogy Gaál Noémi és párja, Maloveczky Miklós szakítottak. A csinos időjós akkor még azt mondta, hogy nem engedték el egészen egymás kezét, egykori párja azonban másképp nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.