Ennyit változott az 59 esztendős Antonio Banderas az elmúlt években

Forrás: AFP/Loic Venance -
Desperado Antonio Banderas 50 év születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
59 éves lett Hollywood szívtiprója, Antonio Banderas.

Antonio Banderas ma ünnepli 59. születésnapját. A Golden Globe- és Emmy-díjra is jelölt színész legnagyobb filmes sikerei közé tartozik a Desperado, az Evita és a Zorró álarca. Korábban Hollywood szívtiprójának tartották, de ma is nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében.

Több mint két évtizeden keresztül Melanie Griffith férje volt, egy közös gyermekük van.

Nézzük, mennyit változott a spanyol sztár az elmúlt évtizedekben!

Így nézett ki 1995-ben:

Antonio Banderas a Desperadóban Forrás: Origo

...és most:

Immár 59 évesen Forrás: AFP/Loic Venance

Férjével szelfizett Szekeres Adrienhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-ferjevel-szelfizett-szekeres-adrien.htmlSzekeres Adrien férjével szelfizett a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPásztor Erzsinek már szinte minden barátja elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pasztor-erzsinek-mar-szinte-minden-baratja-elhunyt.htmlPásztor Erzsi elárulta, nehezen viseli, hogy lassan minden barátját elveszíti. TV + Sztárok--Whitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-whitney-houstonrol-emlekezett-meg-a-kozossegi-oldalan-kiraly-linda.htmlWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Linda. TV + SztárokOrigoFelcsatolható műmelleket mutogatott Vasvári Vivien – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-felcsatolhato-mumellekkel-mutogatta-magat-vasvari-vivien-foto.htmlA közösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, milyen egy interneten vásárolt, olcsó műmell. TV + SztárokOrigoPachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vízibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKevin Costner szerint Meghan hercegnő soha többé nem fog színészkedni: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-kevin-costner-szerint-meghan-hercegno-soha-tobbe-nem-fog-szineszkedniez-az-oka.htmlKevin Costnert egy tévéműsorban kérdezték arról, szerinte Meghan Markle fog-e még valaha színészkedni. Meglepő választ adott a kérdésre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.