Bódi Sylvi elárulta, hogy meztelenül alszik

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
Bódi Sylvi meztelen alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi közösségi oldalán árult el néhány titkot magáról, például azt, mi az, amit meztelenül szokott csinálni. 

Bódi Sylvi 10 titkot árult el magáról a közösségi oldalán. Kiderült, hogy a szörfözésen kívül már semmilyen sportot nem űz, imádja az erős paprikát, és minden reggelt úgy indít, hogy sót nyal, majd vizet iszik rá. Ezek mellett egy pikáns titokról is lehullt a lepel: azt is elmondta, mi az, amit meztelenül csinál.
„Szeretek meztelenül aludni, de télen, amikor hideg van, akkor zokni tuti van a lábamon" – írta.

Bódi Sylvi meztelenül alszik Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Férjével szelfizett Szekeres Adrienhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-ferjevel-szelfizett-szekeres-adrien.htmlSzekeres Adrien férjével szelfizett a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPásztor Erzsinek már szinte minden barátja elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pasztor-erzsinek-mar-szinte-minden-baratja-elhunyt.htmlPásztor Erzsi elárulta, nehezen viseli, hogy lassan minden barátját elveszíti. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó erősnek érzi magát a családi viszály ellenérehttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pecsi-ildiko-erosnek-erzi-magat-a-csaladi-viszaly-ellenere.htmlPécsi Ildikó azt kívánja, bárcsak inkább ő lenne beteg a férje helyett. TV + SztárokOrigoSchmuck Andor különleges esküvői meghívót készíttetetthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-schmuck-andor-kulonleges-eskuvoi-meghivot-keszittetett.htmlSchmuck Andor és kedvese kiküldte az esküvői meghívókat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-whitney-houstonrol-emlekezett-meg-a-kozossegi-oldalan-kiraly-linda.htmlWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Linda. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi tangában mutatta meg fenekét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-palvin-barbi-tangaban-mutatta-meg-feneket-foto.htmlA minap a blúzát tépte le magáról a Victoria's Secret angyala, ezúttal pedig tangában mutatta meg a formás hátsóját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.