Barátja születésnapjáról emlékezett meg Schwarzenegger, aki Andy Vajná-s közös fotót posztolt

Arnold Schwarzenegger Andy Vajna megemlékezés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátja 78. születésnapjáról akart megemlékezni Arnold Schwarzenegger, aki ez alkalomból egy olyan fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen az elhunyt Andy Vajna is szerepel.

Köztudott, hogy Andy Vajna és a testépítőből lett színész, Arnold Schwarzenegger a Terminátor forgatása óta nagyon jó barátságban voltak. Vajna Timi a közelmúltban azt is elárulta, hogy néhai férje barátai közül Arnold az egyetlen, aki törődik vele, felhívja, és segítő kezet nyújt neki.

Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/Charles Sholl

Nem is csoda, hogy a világsztár olykor-olykor megtalálja az alkalmat egy kis nosztalgiázásra, megemlékezésre. Még politikus barátja születésnapján is olyan fotót posztolt, amelyen Andy Vajna is jelen van. A két barát jóízűen nevet, miközben a politikus húzza hegedűn a nótájukat. A fotón látszik, hogy nagyon régen készült, ami szintén évtizedes barátságukat támasztja alá.

A fotót a Blikk találta, amit ITT nézhettek meg.

Arnold Schwarzenegger tartja a lelket Vajna Timiben

Vajna Timitől sok régi barát elfordult Andy Vajna halála után. Az özvegy azonban nincs egyedül, hiszen családja és Andy egyik legjobb hollywoodi barátja tartja benne a lelket.

Kevin Costner szerint Meghan hercegnő soha többé nem fog színészkedni: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-kevin-costner-szerint-meghan-hercegno-soha-tobbe-nem-fog-szineszkedniez-az-oka.htmlKevin Costnert egy tévéműsorban kérdezték arról, szerinte Meghan Markle fog-e még valaha színészkedni. Meglepő választ adott a kérdésre.TV + Sztárok--Felcsatolható műmelleket mutogatott Vasvári Vivien: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-felcsatolhato-mumellekkel-mutogatta-magat-vasvari-vivien-foto.htmlA közösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, milyen egy interneten vásárolt olcsó műmell. TV + SztárokOrigoPachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vizibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoOltár elé vezeti 23 éves kedvesét Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-oltar-ele-vezeti-23-eves-kedveset-delhusa-gjon.htmlDelhusa Gjon elárulta, esküvőt terveznek fiatal kedvesével. TV + SztárokOrigoHajdú Steve csínytevés közben sérült meghttp://www.life.hu/sztarok/20190809-hajdu-steve-csinyteves-kozben-serult-meg.htmlHajdú Steve és Kamarás Iván egy régi közös csínytevést elevenített fel. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta belefogyott a gyászbahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta-belefogyott-a-gyaszba.htmlDékány Sarolta elárulta, az idő sem enyhít a fájdalmán, amit férje, Koós János hiánya miatt érez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.