Sziget Fesztivál 2019 Dobrády Ákos Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csinos szőke lánnyal vett részt a Sziget nyitónapján az Ed Sheeran koncerten Dobrády Ákos. Lehet, hogy új szerelem van a zenész életében?  

Ed Sheeran koncertjére a hazai hírességek közül is sokan kíváncsiak voltak. A Ripost itt szúrta ki Dobrády Ákost is, aki az egész estét egy ismeretlen szőke lánnyal töltötte. A lap azt írja, a fiatal hölgy rajongással pillantott Ákosra: előfordulhat, alakul közöttük valami.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Bomba formában van Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-bomba-formaban-van-gaal-noemi-idojos.htmlTúl van a szakításon Gaál Noémi, a TV2 egykori időjósa. A tévés jobban néz ki, mint valaha: szuper formában van. TV + SztárokKözös fotón Lilu és Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kozos-foton-lilu-es-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA minap készített interjút Rubint Rékával Lilu. Nem győzte hangsúlyozni, mennyire csodálja a háromgyerekes edzőt, hogy temérdek munka mellett is így, ennyire "egyben van" az élete. Közös fotót is készítettek. TV + SztárokOrigoPintér Tibor: "Jenifer alapvetően gátlásos lány"http://www.life.hu/sztarok/20190808-pinter-tibor-jenifer-alapvetoen-gatlasos-lany.htmlPintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzakított párjával Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szakitott-parjaval-molnar-aniko-vv.htmlNemrégiben vállalta fel kapcsolatát Lacival Molnár Anikó, ám kiderült, hogy máris szakítottak. A zenész és a ValóVilág egykori szereplője már nem egy pár. TV + Sztárok--Szerelmével közösen mosolyog a kamerába Dancs Annamari: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szerelmevel-kozosen-mosolyog-a-kameraba-dancs-annamari-nagyon-boldog.htmlDancs Annamari nem titkolta, nagyon megviselte a szakítása Kerényi Miklós Mátéval. Egy idő óta azonban újra szerelmes, egy civil férfi a vőlegénye, aki mellett nagyon boldog. TV + SztárokOrigoSzakított VV Vivien és Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190805-szakitott-vv-vivien-es-csoki-valovilag.htmlNemcsak Krisztiánnal, Csokival sem jött be az élet VV Viviennek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.