Szabados Ágnes szerelem Peleskey Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós.

Január óta alkot egy párt Szabados Ági és szerelme, Peleskey Bence. A szerelmesek kapcsolatukról vallottak a Story magazinnak.

Eljegyezték Szabados Ágit Forrás: Nánási Pál/RTLklub

„Tavaly december 18-án kezdtünk az Instagramon beszélgetni, miután kölcsönösen bejeöltük egymást. A következő két hétben alig négy órákat aludtunk, olyan intenzívvé váltak a csetelesék anélkül, hogy hallottuk volna a másik hangját. január 4-én találkoztunk először, Bence három nap múlva már gyakorlatilag nálam lakott. Azóta együtt vagyunk. Január 12-én már kulcsot is kapott tőlem a születésnapjára. Mások szerelmi, összeköltözős történeteit olvasva azon szoktunk mosolyogni, hogy nálunk valószínűleg senki nem csinálta gyorsabban. De úgy voltunk vele, hogy felnőttek vagyunk, el tudjuk dönteni, együtt akarunk-e élni. Azóta is úgy érzem, karácsonyra kaptuk egymást” – mesélte boldogan Ági.

Szexi képet készített szerelme Szabados Ágiról

Szabados Ági, az RTL Klub hírbemondója ismét szerelmes, amit már nem is titkol a nyilvánosság elől. Ági néhány hónappal ezelőtt még volt kedvesével szervezte az idei esküvőjüket, ám a kapcsolatuk véget ért. A fájdalmas gyász után most ismét boldog a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.