Németh Kristóf kisfia, Lóci imádja édesapja új feleségét, Zitát

Forrás: TV2 -
kisfiú testvér Németh Kristóf randi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf felesége, Zita elárulta, mennyire jól kijön férje kisfiával, Lócival.

Németh Kristóf felesége, Zita elárulta, férje kisfia, Lóci már alig várja, hogy megszülessen a kistestvére. Ők ketten nagyon jól kijönnek egymással, még a leendő anyuka munkahelyén barátkoztak össze.

Visegrádon egy hotelben vagyok bárvezető, igaz, most már nem dolgozom, a babavárásra és a családomra koncentrálok. Kristófék rendszeresen jártak oda pihenni, Lóci gyakran jött oda hozzám beszélgetni, képeket mutatott, vagy nézte, ahogy dolgozom. Szóval hamar összehaverkodtunk, de nem azért, mert Kristóffal szerettem volna komolyabbat, ez évekkel később jött csak. (...) Lóci is ott volt az első randinkon. Abba már nem avattuk be, hogy újra találkozgatunk, hiszen nem tudtuk, összepasszolunk-e, csak akkor mondtuk el neki, amikor biztosan éreztük, hogy közös jövőt tervezünk. Annyira örült!” – mesélte Zita a BEST magazinnak.

Németh Kristóf és Szikriszt Zita Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.