Várkonyi Andrea Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl van a szakításon Gaál Noémi, a TV2 egykori időjósa. A tévés jobban néz ki, mint valaha: szuper formában van. 

„18 éve ismerem, közös öltözőnk volt másfél évtizeden át. Mindenkivel kedves volt és türelmes, ha nagy ritkán dühösnek láttam, akkor is próbálta megérteni a másikat. Hosszabb kihagyás után beszélgettünk, és még mindig ugyanezt éreztem mellette. Megviselte a szakítása, de pont úgy él, ahogy az időjárás-jelentések végén el lehetne mondani: a felhők fölött mindig süt a nap” – mondta el Várkonyi Andi egykori kolléganőjéről a BEST magazinnak.

„A Mikivel való szakításunk után sokáig tartott az a fázis, amikor csak az elvégzendő, napi feladataimra fókuszáltam, hogy azokat meg kell csinálni, ha jól vagyok, ha nem. Céltalanul sokkal nehezebb lett volna elviselni, nekem nagyon sokat segített, hogy volt mire koncentrálni. Adtam időt magamnak, leültem, végiggondoltam, mi kell ahhoz, hogy továbbmenjek. Mindezek után tudom azt mondani, hogy jól vagyok” – mondta el Noémi a Várkonyi Andinak adott interjúban. Hozzátette, mire nyilvánosságra került a szakításuk, addigra a legnehezebb részén túl voltak, most pedig már nyitott egy új, komoly párkapcsolatra.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Pintér Tibor: "Jenifer alapvetően gátlásos lány"http://www.life.hu/sztarok/20190808-pinter-tibor-jenifer-alapvetoen-gatlasos-lany.htmlPintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNegyedik gyermeke édesanyjával is szakított Mészáros Árpád Zsolt: de máris itt az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-negyedik-gyermeke-edesanyjaval-is-szakitott-meszaros-arpad-zsolt-de-maris-itt-az-uj-szerelem.htmlTavaly halasztotta el az esküvőjét Mészáros Árpád Zsolt és a legkisebb gyerekének édesanyja. Eleinte azt mondták, nincs gond, később a színész arról nyilatkozott, hogy problémáik vannak, most pedig kiderült: szakítottak. TV + SztárokRTLKLUBSzerelmével közösen mosolyog a kamerába Dancs Annamari: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szerelmevel-kozosen-mosolyog-a-kameraba-dancs-annamari-nagyon-boldog.htmlDancs Annamari nem titkolta, nagyon megviselte a szakítása Kerényi Miklós Mátéval. Egy idő óta azonban újra szerelmes, egy civil férfi a vőlegénye, aki mellett nagyon boldog. TV + SztárokOrigo40 éves lett Majka: így köszönte meg a jókívánságokathttp://www.life.hu/sztarok/20190805-40-eves-lett-majka-igy-koszonte-meg-a-jokivansagokat.htmlAugusztus 5-én töltötte be 40. életévét Majka. Az Instagramra posztolt is a jeles alkalom kapcsán. TV + SztárokOrigoBódi Margó a hálószobatitkaikról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-bodi-margo-a-haloszobatitkaikrol-meselt-bodi-gusztival.html44 éve házas Bódi Margó és Bódi Guszti. A pár lovári roma hagyományok szerint él, ám az asszony most elmondta: boldogságuk egyik alapja a jó szex, a másik a jó étel. TV + Sztárok--Közös fotón David Schumacher és Keszthelyi Vivien: milyen szép párhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-kozos-foton-david-schumacher-es-keszthelyi-vivien-milyen-szep-par.htmlKözös fotót posztolt David Schumacher Keszthelyi Viviennel. A fiatalok már több mint másfél éve együtt vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.