Rendes, intelligens társra vágyik Molnár Anikó

Forrás: RTL Reggeli -
Molnár Anikó Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Molnár Anikó és zenész párja a közelmúltban szakítottak. Az egykori valóságshow-szereplő azt állítja, hamar kiderült, hogy nem passzolnak össze, így jobbnak látták, ha továbblépnek. 

"Másfél hónapig voltunk együtt legutóbbi barátommal, Lacival. Egy nagyon kezdetleges, kibontakozó kapcsolat volt, ami aztán nem is tudott ennél tovább fejlődni. Egészen egyszerűen nem passzoltunk" - nyilatkozta Anikó.

Forrás: RTL Reggeli

"Nem voltak említésre méltó férfiak az életemben. Bochkorral egy évig voltunk együtt, s őt, illetve az öt évig tartó kapcsolatomat leszámítva, amiben csak szenvedtem és boldogtalan voltam. Csupán kisebb románcaim voltak, amikről hamar kiderült, hogy nem más, mint hamis illúzió" - mondta el a Borsnak a híresség. Hozzátette, nincsenek nagy igényei, nem gazdag férfira vágyik, sokkal inkább a belső értékekre koncentrál.

"Habár a gyerekről már rég lemondtam, és igazából soha nem is vágytam rá, ettől függetlenül feleség azért még szeretnék lenni egyszer, és hiszem, hogy leszek is. Noha az idő ellenem dolgozik, és 46 évesen már minden nap éveknek számít, de akkor sem fogok lejjebb adni az igényeimből, még ha ez is okozza majd a vesztemet" - vélekedik.

Szerelmével közösen mosolyog a kamerába Dancs Annamari: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szerelmevel-kozosen-mosolyog-a-kameraba-dancs-annamari-nagyon-boldog.htmlDancs Annamari nem titkolta, nagyon megviselte a szakítása Kerényi Miklós Mátéval. Egy idő óta azonban újra szerelmes, egy civil férfi a vőlegénye, aki mellett nagyon boldog. TV + SztárokOrigoKözös fotón David Schumacher és Keszthelyi Vivien: milyen szép párhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-kozos-foton-david-schumacher-es-keszthelyi-vivien-milyen-szep-par.htmlKözös fotót posztolt David Schumacher Keszthelyi Viviennel. A fiatalok már több mint másfél éve együtt vannak. TV + Sztárok--Fogyása érdekében szakított párjával Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-fogyasa-erdekeben-szakitott-parjaval-kiraly-linda-enekesno.htmlBár Király Linda sokáig ódzkodott tőle, végül rászánta magát, és gyomorszűkítő műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amelyek megakadályozták a fogyását. Azóta sokat fogyott, most pedig azt is elárulta, miért szakított párjával, Zsombival. TV + SztárokOrigoBeperli a BKV-t Zana József: egymilliót követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-beperli-a-bkvt-zana-jozsef-egymilliot-kovetel.htmlZana József színész még a nyár elején esett el a Dózsa György úti metróállomás mozgólépcsőjén: kórházba is került. Most úgy döntött, beperli a BKV-t, egymillió forintot követel. A cég úgy véli, a színész nem kapaszkodott rendesen, ha azt tette volna, nem történik meg a baj. TV + SztárokOrigoKislánya egyik babáját vitte magával az űrbe Farkas Bertalanhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-kislanya-babajat-vitte-magaval-az-urbe-farkas-bertalan.htmlA 70 éves Farkas Bertalant a Sláger Reggel műsorvezetői arról kérdezték, hogyan élte meg az emberiség első holdra lépését, melynek múlt héten ünnepelhettük az 50. évfordulóját. Farkas 1980-ban nyolc napot töltött az űrben, így ő lett a 94. ember, aki kiléphetett a Föld atmoszférájából. Most elárulta, mit vitt magával az űrbe. TV + Sztárok--A hagyatéki eljárás után Amerikába költözik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190803-a-hagyateki-eljaras-utan-amerikaba-koltozik-vajna-timi-andy-vajna-ozvegye.htmlAugusztus 1-jén ünnepelte volna 75. születésnapját Andy Vajna. Kollégái a Nobu étteremben filmplakát-kiállítást rendeztek a tiszteletére, amely az egykori kormánybiztos filmes pályafutását mutatja be. Özvegye, Vajna Tímea a rendezvényen jövőbeli terveiről is beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.