Mészáros Árpád Zsolt szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly halasztotta el az esküvőjét Mészáros Árpád Zsolt és a legkisebb gyerekének édesanyja. Eleinte azt mondták, nincs gond, később a színész arról nyilatkozott, hogy problémáik vannak, most pedig kiderült: szakítottak.

„Titokban, teljes csendben, csak két tanúval szerettem volna elvenni Brigit. Kikosarazott, mondván, ha egyszer lesz esküvő, annak meg akarja adni a módját. Inkább vár még, de nagy lakodalom legyen"nyilatkozta januárban MÁZS.

Forrás: RTL Klub

Úgy tudni, a pár útjai télen el is váltak, a Story magazin pedig arról is beszámolt, hogy a színész már tovább is lépett, ám új szerelmével egyelőre nem akar nyilvánosság elé állni. Hogy mi lehet a válás mögött, arról a színész közeli ismerőse mesélt a hetilapnak:

"Egy nő számára fájó érzés, hogy nem ő az első a férfi életében, de Árpinak mindig is a gyerekei lesznek az elsők. Ezt mindenkinek el kell fogadni, aki őt választja. Mindig azt mondja, egy nőtől ugyan elválhat, de a gyerekeitől soha. Ő annyi szabadidőt tölt a gyerekekkel, amennyit csak lehetséges" - nyilatkozta.

A magazin megkereste a színészt is, aki azt mondta, nem szeretne a magánéletéről beszélni.

Férfimagazinos fotókat készített Nánási Pál Tóth Andirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-ferfimagazinos-fotokat-keszitett-nanasi-pal-toth-andi-enekesnorol.htmlNánási Pál készített fotókat Tóth Andiról. A munkáról werkfilm is készült: látható, a fotózás végére a fiatal énekesnőről a melltartó is lekerült. TV + SztárokOrigoSzakított párjával Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szakitott-parjaval-molnar-aniko-vv.htmlNemrégiben vállalta fel kapcsolatát Lacival Molnár Anikó, ám kiderült, hogy máris szakítottak. A zenész és a ValóVilág egykori szereplője már nem egy pár. TV + Sztárok--40 éves lett Majka: így köszönte meg a jókívánságokathttp://www.life.hu/sztarok/20190805-40-eves-lett-majka-igy-koszonte-meg-a-jokivansagokat.htmlAugusztus 5-én töltötte be 40. életévét Majka. Az Instagramra posztolt is a jeles alkalom kapcsán. TV + SztárokOrigoSzakított VV Vivien és Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190805-szakitott-vv-vivien-es-csoki-valovilag.htmlNemcsak Krisztiánnal, Csokival sem jött be az élet VV Viviennek. TV + SztárokOrigoSoha nem múló gyászáról vallott Törőcsik Mari: 6 éve halt meg a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190803-soha-nem-mulo-gyaszarol-vallott-torocsik-mari-6-eve-halt-meg-ferje-maar-gyula.htmlTörőcsik Mari hat éve veszítette el a férjét. A Kossuth-díjas színésznő arról beszélt, hogy augusztus 2-a, Maár Gyula születésnapja mindig nagyon felkavarja. TV + SztárokOrigoFogyása érdekében szakított párjával Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-fogyasa-erdekeben-szakitott-parjaval-kiraly-linda-enekesno.htmlBár Király Linda sokáig ódzkodott tőle, végül rászánta magát, és gyomorszűkítő műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amelyek megakadályozták a fogyását. Azóta sokat fogyott, most pedig azt is elárulta, miért szakított párjával, Zsombival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.