Férfimagazinos fotókat készített Nánási Pál Tóth Andiról

Nánási Pál Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál készített fotókat Tóth Andiról. A munkáról werkfilm is készült: látható, a fotózás végére a fiatal énekesnőről a melltartó is lekerült. 

"A férfimagazinok háttérbeszorulásával az ízléses, igényes, érzéki, de nem feltétlenül akt fotók platformja szinte teljesen eltűnt, amit én személy szerint nagyon sajnálok. De persze nem kell ahhoz magazin, hogy ezek a képek elkészüljenek, szóval elhatároztam, hogy a blogomon igyekszem pótolni a hiányt. Jöjjön most egy fotósorozat a fantasztikus Tóth Andiról, aki amellett, hogy káprázatos hangja van, ízig-vérig nő, és ezt nem félt megmutatni a kamerám előtt..." – vélekedik Nánási Pál, aki sorozatokat készít jó nőkről, ez most annak az első darabja. Az Andiról készült képeket itt nézheted meg. A videót pedig mutatjuk:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.