Tetőtől talpig szőrösen ment bulizni Palvin Barbi – Meglepő fotó

Palvin Barbara jelmez születésnapi buli Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban ünnepelte Palvin Barbi kedvese a szülinapját, amire a szupermodell egy érdekes outfitet választott.

A világ egyik legfoglalkoztatottabb modellje Palvin Barbi. Csak úgy tündököl minden róla készült fotón. A szépség ezúttal azonban alaposan meglepte követőit, ugyanis meglepő szettet választott színész kedvese, Dylan Sprouse szülinapi bulijára.

Palvin Barbi Forrás: Palvin Barbi

A dögös és szexi összeállítás helyett egy majomjelmezt öltött magára, amiből csak az arca látszott. Szemfüles rajongói találták meg ezt az eléggé bizarr képet, amit ITT ti is megnézhettek.

Palvin Barbi szexi katonának öltözött: kerek feneke csupasz maradt

Palvin Barbi legújabb fotója is igen szexire sikerült, főleg azért, mert a fenekét nem nagyon takarta el.

Berki Mazsi kozmetikus után szelfizett: így fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-berki-mazsi-kozmetikus-utan-szelfizettigy-fest-smink-nelkul.htmlBerki felesége bevállalta: kozmetikus után, smink nélkül szelfizett.TV + SztárokOrigoHugh Hefner barátnőjével folytatott viszonyt Ernyey Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hugh-hefner-baratnojevel-folytatott-viszont-ernyey-bela.htmlErnyey Béla elárulta, viszonya volt Hugh Hefner egyik barátnőjével. TV + Sztárok--Feladta a leckét Sebestyén Balázsnak a fia: Ed Sheerannel kell szelfit készítenie a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-feladta-a-lecket-sebestyen-balazsnak-a-fiaed-sheerannel-kell-szelfit-keszitenie-a-szigeten.htmlSebestyén Balázs fia alaposan feladta a leckét édesapjának: azt kérte, hogy amíg ő nyaral, készítsen szelfit kedvencével, Ed Sheerannel.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián újra valóságshow-t forgat: a kislánya is szerepelni foghttp://www.life.hu/sztarok/20190807-berki-krisztian-ujra-valosagshowt-forgat-kislanya-is-szerepelni-fog.htmlBerki Krisztián élete újra nyitott könyv lehet mindenki számára, ugyanis új valóságshow-t forgat a családjával. TV + Sztárok--Miniruhában élvezi a nyarat Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hargitai-bea-miniruhaban-elvezi-a-nyarat.htmlHargitai Bea ezúttal egy fekete miniruhában mutatta meg tökéletes alakját. A 36 éves modell bomba formában van. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHódi Pamelának nem tetszik, amit Berki Krisztián csinálhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hodi-pamela-nem-akarja-hogy-kislanya-szerepeljen-berki-krisztian-valosagshowjaban.htmlHódi Pamela nem akarja, hogy kislánya, Natika szerepeljen Berki Krisztián új televíziós valóságshow-jában. Mint ismert, Berki Krisztián egyúttal az egyik ellenzéki főpolgármester-jelölt is Budapesten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.