Hódi Pamelának nem tetszik, amit Berki Krisztián csinál

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
vita Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke kislány valóságshow ügyvéd Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela nem akarja, hogy kislánya, Natika szerepeljen Berki Krisztián új televíziós valóságshow-jában. Mint ismert, Berki Krisztián egyúttal az egyik ellenzéki főpolgármester-jelölt is Budapesten.

Hódi Pamela nagyon dühös: ügyvédjéhez fordult, hogy elérje, kislánya, Natika ne szerepelhessen Berki Krisztián új valóságshow-jában.

Egyáltalán nem járulok hozzá, ahhoz hogy a lányom szerepeljen édesapja reality műsorában! Most végeztem az ügyvédemnél a hivatalos papírokat megírtuk, amit megkap a Tv csatorna és Berki Krisztián is! Több tájékoztatás nincs egyelőre!" – írta Hódi Pamela a közösségi oldalán.

Mint ismeretes, Berki Krisztiánnak „Az üBERKirály" címmel indul valóságshow-ja az egyik kereskedelmi csatornán ősszel, amelyben a magánélete és a családja kerül a középpontba.

Berki Krisztián egyébként - Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Sermer Ádám mellett - az egyik ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Tangában mutatta meg formás fenekét Dér Heni – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-der-heni.htmlDér Heni egy napozós fotót tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkára tüzelőanyagként hat az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hosszu-katinkara-tuzeloanyagkent-hat-az-uj-szerelem.htmlHosszú Katinka már egy ideje sugárzik a boldogságtól új szerelme mellett, most pedig az is kiderül, milyen hatással van teljesítményére a kapcsolat. TV + Sztárok--Miniruhában élvezi a nyarat Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-hargitai-bea-miniruhaban-elvezi-a-nyarat.htmlHargitai Bea ezúttal egy fekete miniruhában mutatta meg tökéletes alakját. A 36 éves modell bomba formában van. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMai napig gyászolja édesapját Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-gregor-bernadett-mai-napig-gyaszolja-edesapjat.htmlGregor József operaénekes, Gregor Bernadett édesapja 2006-ban hunyt el. Hiába telt el azóta tizenhárom év, a színésznő mai napig szívében őrzi édesapját, akit rajongásig szeretett. TV + Sztárok--Caramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, hogy tervezik a második babáthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-elarulta-hogy-tervezik-a-masodik-babat.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, mik a terveik a következő egy évre. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBalázs Klári napokig ünnepli születésnapját: mindent megkap Korda Györgytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-balazs-klari-napokig-unnepli-szuletesnapjat-mindent-megkap-korda-gyorgytol.htmlBalázs Klári komolyan veszi a születésnapját, az ünneplés napokig tart, a férje pedig elhalmozza őt mindenféle ajándékkal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.