Arnold Schwarzenegger gyász Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timitől sok régi barát elfordult Andy Vajna halála után. Az özvegy azonban nincs egyedül, hiszen családja és Andy egyik legjobb hollywoodi barátja tartja benne a lelket.

Timi a Ripostnak mesélt arról, hogy Andy halála után kevés igazi barátja és támasza maradt. Azok az emberek, akik korábban sokat vendégeskedtek náluk, ma fel sem hívják. Egyvalakiben azonban soha nem csalódott, mégpedig Andy egyik jóbarátjában, Arnold Schwarzeneggerben, aki nemrég a családjához is meghívta.

Andy Vajna és Arnold Schwarzenegger jó barátságban voltak. Forrás: Getty Images//Kevin Winter

"Arnold sokat vendégeskedett nálunk, nagyon jó barátok voltak Andyvel. Amikor meghalt, Arnold egy pillanatra sem hagyott magamra. Ideutazott, beszédet írt és mondott Andy temetésén. Amiért nagyon hálás vagyok, hogy a kapcsolatunk azóta sem szakad meg. A legutóbb arra kért, amikor Facetime-on beszélünk, hogyha ha Amerikában vagyok, azonnal szóljak neki, mert szeretne egy jó bécsi szeletre meginvitálni a családjához. Mindig emlékeztet arra, hogy az ajtajuk bármikor nyitva áll előttem" - mesélte Timi a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.