Pucéran mutatta meg magát születésnapja alkalmából Tess Holliday – Fotó

plus size modell pucér meztelen Tess Holliday fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess Holliday nem akármilyen fotót posztolt születésnapja alkalmából: anyaszült meztelenül mutatta meg magát.

Tess Holliday tegnap ünnepelte 34. születésnapját, és úgy döntött, gondoskodik arról, hogy a rajongói napja is jól teljen. Nem szégyenlősködött, egy pucér fotót posztolt a közösségi oldalára.

A plus size modell háttal látható, amint egy fotelben ücsörög. A kép egy nap alatt 125 ezer lájkot kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Giving y’all cake on my birthday ✌ ✨

T E S S H L L I D A Y (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Ági és VV Hunor között dúl a romantikahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-igy-romantikazott-sebestyen-agi-es-vv-hunor.htmlSebestyén Ági, Pumped Gabo exe villabéli látogatása alkalmával ismerte meg VV Hunort, a páros pedig hamar össze is melegedett. Kapcsolatuk még mindig tart. TV + Sztárok--Katalin hercegné üzent Meghan hercegné születésnapjára: így köszöntöttehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-katalin-hercegne-uzent-meghan-hercegne-szuletesnapjara-igy-koszontotte.htmlA napokban ünnepelte 38. születésnapját Meghan hercegné, aki sógornőjétől, Katalintól is kapott nyilvános üzenetet.TV + Sztárok--Lola beszólt a tinilányoknak: "Csajszik gyönyörűek vagytok, de ne már!"http://www.life.hu/sztarok/20190806-lola-beszolt-a-tinilanyoknakcsajszik-gyonyoruek-vagytok-de-ne-mar.htmlManapság a közösségi médiában már tizenéves lányokról és fiúkról is láthatunk olyan szexi képeket, amiket a felnőttek is megirigyelhetnének. Fiatal lányok pucsítanak, csücsörítenek erős sminkben, alig ruhában. Ezt elégelte meg Lola és elmondta véleményét.TV + SztárokOrigoTöbb száz milliós luxuspartit szervez 22. születésnapjára Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-kylie-jenner-22-szuletesnapja-rengeteg-penzbe-kerul-majd.htmlKözeledik Kylie Jenner 22. születésnapja, amire egyáltalán nem sajnálja a pénzt az üzletasszonnyá avanzsált celebritás. A helyszín egy focipálya méretű, 74 milliárd forintot érő luxusjacht lesz. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már a családjának is bemutatta új szerelmét, Gelencsér Mátéthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-hosszu-katinka-mar-csaladjanak-is-bemutatta-uj-szerelmet-gelencser-matet.htmlHosszú Katinka háromszoros olimpiai úszóbajnokunk a magánéletében is megtalálta a boldogságot: újra szerelmes és ezt fotókkal bizonyítja is. TV + Sztárok--Exkluzív interjú a milliárdos olasz DJ-vel, Gianluca Vacchival - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-exkluziv-interju-a-milliardos-olasz-djvel-gianluca-vacchival.htmlAz 51 éves olasz milliárdost, Gianluca Vacchit ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram-követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 13 millióan. Sokoldalú, hiszen üzletember, de DJ-skedik is. Táncos videóit pedig rengetegen figyelik, van olyan, amit már több mint 2 milliárdan megtekintettek. Az olasz milliárdos egyszer azt mondta, csak akkora vagyont szeretne, amivel fenn tudja tartani saját, illetve barátai életszínvonalát. A gazdagságát az örökölt családi vagyonból alapozta meg. A sikeréről és életéről a magyar stábok közül kizárólag a Life.hu-nak nyilatkozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.