Soha nem múló gyászáról vallott Törőcsik Mari: 6 éve halt meg a férje

Forrás: Stekovics Gáspár -
Törőcsik Mari Maár Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari hat éve veszítette el a férjét. A Kossuth-díjas színésznő arról beszélt, hogy augusztus 2-a, Maár Gyula születésnapja mindig nagyon felkavarja. 

„Maár Gyula születésnapja a halála óta nagyon fájdalmas számomra... Életem utolsó percéig hiányozni fog, de a hiánya ilyenkor szinte elviselhetetlenig erősödik. Most is, hogy róla beszélek, összefacsarodik a szívem, de igyekszem arra a csodálatos negyven évre koncentrálni, amit együtt tölthettünk. Minden születésnapján itt voltunk Velemben, így itt minden rá emlékeztet engem, de persze nem csak most (...) Maár Gyulával nem 'csak' a férjemet, de a társamat, a szeretőmet és a legjobb barátomat is elvesztettem. Azt remélem, hogy valóban létezik a túlvilág, és ő ott vár rám! Ha így van, akkor minden rendben van. Így kell lennie...” – vallotta a Ripostnak a színésznő.

Forrás: Stekovics Gáspár
Fogyása érdekében szakított párjával Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-fogyasa-erdekeben-szakitott-parjaval-kiraly-linda-enekesno.htmlBár Király Linda sokáig ódzkodott tőle, végül rászánta magát, és gyomorszűkítő műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amelyek megakadályozták a fogyását. Azóta sokat fogyott, most pedig azt is elárulta, miért szakított párjával, Zsombival. TV + SztárokOrigoBeperli a BKV-t Zana József: egymilliót követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-beperli-a-bkvt-zana-jozsef-egymilliot-kovetel.htmlZana József színész még a nyár elején esett el a Dózsa György úti metróállomás mozgólépcsőjén: kórházba is került. Most úgy döntött, beperli a BKV-t, egymillió forintot követel. A cég úgy véli, a színész nem kapaszkodott rendesen, ha azt tette volna, nem történik meg a baj. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi is kipróbálta az öregítő Facebook-applikációthttp://www.life.hu/sztarok/20190803-schobert-norbi-is-kiprobalta-az-oregito-facebookapplikaciot.htmlA civilek és a sztárok körében is hódít a Facebook öregítő applikációja. Bár úgy tudni, az app használata nem veszélytelen, hiszen az alkalmazás által a gépünkön tárolt többi kép is elérhetővé válhat, ennek ellenére sokakat érdekel, hogy néznek majd ki 20-30-40 év múlva. Ezúttal Schobert Norbi mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoÍgy festett jó pár éve Erdélyi Mónika – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-festett-jopar-eve-erdelyi-monika.htmlLomtalanításkor talált rá Erdélyi Mónika egy róla készült felvételre, amit meg is osztott az Instagramon. TV + SztárokOrigoBikiniben feszít Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190727-bikiniben-feszit-tolvai-reni-olaszorszagban-nyaral.htmlTolvai Reni Olaszországban pihen, a nyaralásáról pedig fotókat is posztol. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka visszalépett 100 méter hátonhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hosszu-katinka-visszalepett-100-meter-haton-kvangdzsui-vilagbajnoksag-uszoversenyeinek-masodik.htmlHosszú Katinka visszalépett a 100 méter hát küzdelmeitől a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.