Nagymamája mentette ki a vízből a fuldokló Kasza Tibit gyerekkorában

Forrás: TV2 -
víz életmentés fulladás Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi elárulta, gyermekként csaknem belefulladt a vízbe.

Kasza Tibi imád a vízparton lenni, ugyanakkor a víztől kissé tart, volt ugyanis egy nagyon kellemetlen élménye gyerekkorában. Kis híján megfulladt, a nagymamája mentette ki.

Gyerekkoromban a karúszót a lábamra tettem fel, és mint egy bója, azonnal felborultam a vízben, fejjel lefelé. Nem tudtam visszafordulni! Ott majdnem szegényebb lett a magyar popzene és televíziózás. Drága nagymamám átgázolt a tömegen, és megmentette az életemet, ami másodperceken múlt. A víz nem játék! Ezért nem akartunk medencét soha. Nekem örök rémálmom, hogy a gyerek belegyalogol, beleesik, és tragédia történik. Ezért döntöttünk a jakuzzi mellett, amit használat után mindig szigorúan lefedünk” – árulta el a tévés a hot! magazinnak.

Kasza Tibi gyerekkori traumájáról mesélt Forrás: TV2
Soma Mamagésa megcsalta férjét: kapcsolatukat egy másik nő mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190801-soma-mamagesa-megcsalta-ferjet-kapcsolatukat-egy-masik-no-mentette-meg.htmlSoma Mamagésa ma már monogámiában él férjével, de ez nem volt mindig így. Gyermekei születése után elkezdett kalandozni, és csak akkor értette meg, ezzel mekkora fájdalmat okozott, amikor őt is megcsalták. TV + Sztárok--Elmaradhat idén a Victoria's Secret divatbemutatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-elmaradhat-iden-a-victorias-secret-divatbemutato.htmlA férfiak legnagyobb bánatára érdeklődés hiányában idén elmaradhat a Victoria's Secret fehérnemű-bemutató. TV + Sztárok--Pert nyert Cicciolina: milliók ütötték a markáthttp://www.life.hu/sztarok/20190801-pert-nyert-cicciolina-milliok-utottek-a-markat.htmlCicciolina fellélegezhet: a felnőttfilmes több pert is megnyert olyan éttermekkel szemben, amelyek a nevét használták. TV + Sztárok--Sas József a stroke-ja óta először állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-sas-jozsef-strokeja-ota-eloszor-allt-kamerak-ele.htmlMár otthonában gyógyul Sas József színész, humorista, aki egy thaiföldi nyaraláson kapott stroke-ot. A tragédia óta most először állt kamerák elé. TV + Sztárok--Szandi szaunázás közben mutatta meg szexi pucér lábaithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-szandi-szaunazas-kozben-mutatta-meg-szexi-pucer-labait.htmlPihenés közben készített magáról igencsak szexi fotót Szandi. Az énekesnő egy szaunában pihent, és megvillantotta formás lábait. TV + SztárokOrigoGigi Hadid modell tusolás közben szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gigi-hadid-modell-tusolas-kozben-szexizett.htmlTöbb mint 48 millió követővel büszkélkedhet az Instagram-oldalán Gigi Hadid. A modell most megmutatta, hogy minden más mellett a bikiniben zuhanyzás is sokkal szexibben megy neki a nagy többségnél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.