Teljesen kikészült Kefir édesanyja: "Az én károm sokkal nagyobb, mint amit kértünk"

Forrás: Mokka -
Kefir per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, pert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg. A Kecskés család kikészült, úgy vélik, felháborító ítélet született. 

"Felháborítónak tartom az ítéletet (...) Ne csodálkozzon a bírónő se és a könyvtár vezetője se, ha meglátom egy fellépésemen, vagy szembejön az utcán, lesz hozzájuk néhány keresetlen szavam" – nyilatkozta a Blikknek Kefir, hozzátéve, édesanyja a mai napig pszichológushoz jár, hogy feldolgozza a történteket, ráadásul csaknem munkaképtelen is.

Forrás: Mokka

"Ki az az ember, aki eldönti, hogy a fellebbezésemnek nem ad helyt? Az én károm sokkal nagyobb, mint amit kértünk. Nem pénzre van szükségem, ezzel csak a figyelmet akartuk felhívni, de végül egy bocsánatkérést sem kaptam. Borzasztóan fáj, hogy hülyének néznek, azt hiszik, azért, mert sérült az agyam, beszámítható sem vagyok" – tette hozzá az asszony, Katalin.

A Kaposvári Törvényszék mint másodfokú bíróság, nem adott helyet a fellebbezésnek, de a perköltséget mérsékelte.

"Pontosan tudják, hogy egy 72. életévében járó embernek már nem lesz pénze ennél az ítéletnél továbbmenni. Irreálisan magas összeget határoztak meg, még a csökkentés után is sok maradt. Mondanom sem kell, majdhogynem többe került az egész pereskedés, mint amennyi kártérítést igényeltünk" – mondta el Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.