Szilágyi Áron gőzfürdővel és a családdal dolgozta fel a nem várt kudarcot

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
feleség család Szilágyi Áron vívás gőzfürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnokságon a 32-ben esett ki Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó. A csapatversenyre felszívta magát, ezüstérmesek lettek. Most elárulta, hogyan tette túl magát a megrázkódtatáson.

"Nem kívántam feldolgozni a történteket, mert tudtam, egy nap alatt úgysem lehet. Közel volt a csapatverseny, előre kellett nézni" – mesélte a Borsnak Szilágyi Áron kardvívó, aki a világbajnokságon a 32-ben esett ki. Ilyen tizenkét éve nem fordult elő, horrortörténetnek nevezte az eseményeket.

Szilágyi Áron a csapatversenyben már remekelt Forrás: MTI/Illyés Tibor

Úgy tűnik, a jövőbe tekintés jól sikerült, csapatversenyben már ezüstérmet szereztek. A nehéz pillanatokban nem akart egyedül lenni, a szállodából hazament a szeretteihez.

"A feleségemmel, Bettivel és a barátokkal szerettem volna lenni. Persze másnap visszatértem a szállodába" – mondta Szilágyi. A másik fegyvere a rossz gondolatok ellen a szauna és a gőzfürdő volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.