Kollégájával csókolózott Balázs Andi

Forrás: Instagram/Balázs Andri -
csók Balázs Andrea színdarab Dósa Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi maga posztolta ki azt a képet, amelyen a kollégáját csókolja.

Balázs Andi egy olyan férfival csókolózott, aki nem a vőlegénye, Gábor, és erről még egy fotót is kiposztolt.

Kiderült, hogy csupán egy színdarabról, a Csoportterápiáról van szó, a színésznő a Barátok köztből is ismert Dósa Mátyással került közelebbi kapcsolatba.

Balázs Andi és Dósa Mátyás csókjelenete Forrás: Instagram/Balázs Andi
Bikiniben mutatta meg magát Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-bikiniben-mutatta-meg-magat-ada.htmlA Balaton partján dobta le ruháit Pintér Adrienn, Ada. TV + SztárokOrigoElárulta kisfia titkát Tatár Csilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-elarulta-kisfia-titkat-tatar-csilla.htmlTatár Csilla kivételesen mutatott egy fotót kisfiáról, és még Milán legféltettebb titkát is elárulta. TV + SztárokOrigoEzért nem lett több gyermeke Diana hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ezert-nem-lett-tobb-gyermeke-diana-hercegnenek.htmlDiana hercegné nagyon szeretett volna egy harmadik gyermeket is, ám ez nem adatott meg neki. TV + Sztárok--Kelemen Anna mély dekoltázsával csábít - Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190723-kelemen-anna-mely-dekoltazsaval-csabit.htmlKelemen Anna megint elkápráztatta követőit egy szexi fotóval. TV + SztárokOrigoHódi Pamela meglepetésbulit szervezett a párjának, Tóth Bencénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-hodi-pamela-meglepetesbulit-szervezett-parjanak-toth-bencenek.htmlHatalmas meglepetést szervezett a párjának, Tóth Bence focistának Hódi Pamela. Egy titkolt bulival lepte meg a férfit. TV + SztárokOrigoScarlett Johansson látni engedte a tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190723-scarlett-johansson-latni-engedte-tetovalasait.htmlMell alatti tájékon átlátszó ruhában jelent meg Scarlett Johansson az idei Comic-Conon. Így látni engedte néhány, eddig rejtve maradt tetoválását. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.