rajongó válás Jolly és Suzy Jolly zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rajongó zaklatja Jollyt: a nő azt akarja, az énekes menjen vissza a családjához.

Pár hete derült ki, hogy Jolly és Suzy 15 év után szakított egymással, és az énekesnek már új párja is van. A rajongók közül azonban néhányan nem nézik jó szemmel, hogy a férfi otthagyta a családját. Egy Mónika nevű fan például odáig ment, hogy álnéven kezdte el zaklatni Jollyt: üzengetett neki, majd a sztárpár kislányának képeit is lelopta az internetről.

Fogalmam sincs, ki ez a nő, de azt állítja, sosem bukkanhatok a nyomára, mert mindig egy lépéssel előttem jár. Hiába nyomozok, semmi esélyem arra, hogy megtaláljam. Nagyon elegem van ebből az egészből, egy ilyen ügy pont nem hiányzott nekem. Megkértem minden rajongómat és barátomat, hogy jelentsék a Facebook üzemeltetőinek ezt a hamis profilt, de egyelőre nem történt semmi. Engem és a családtagjaimat is zaklat, ráadásul valótlan híreket terjeszt rólam, ami szerintem kimeríti a becsületsértés fogalmát. Arról nem is beszélve, hogy a kislányom fotóját használja, valamint rondábbnál rondább dolgokat írogat nekem és az új kedvesem családtagjainak" – mesélte dühösen a Blikknek Jolly, aki odáig ment, hogy megfenyegette a nőt, ha találkoznak, biztosan eltöri a kezét.

Jollyt rajongója zaklatja Forrás: Instagram/Jolly
Campus Fesztivál 2019: a Tankcsapda titkai testközelbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-campus-fesztival-2019-a-tankcsapda-titkai-testkozelbol.htmlA Tankcsapdát 1989-ben alapította meg Lukács László. A kezdeti punk rock stílushoz hamar elkezdett vegyülni a hard rock és a heavy metal hangzás, ezzel kialakítva a zenekar széles közönségtáborát. 1989. október 14-én léptek fel először Debrecenben. 30 évet ugorva az időben, a Campus Fesztiválon, szintén Debrecenben egy születésnapi koncertet prezentáltak a fesztiválra látogatóknak. A Life.hu egy igazán különleges lehetőséget kapott, egyedüli stábként a zenekart testközelből forgathatta a délelőtti hangbeállástól egészen az esti nagykoncertig. Íme Lukácsék titkai! TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán már alig várja a Sztárban sztár leszek! című műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-bereczki-zoltan-mar-alig-varja-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musort.htmlBereczki Zoltán izgatottan várja, hogy elkezdődjön a Sztárban sztár leszek! című műsor, amelyben ő lesz az egyik ítész. TV + Sztárok--Hujber Feri Angliába költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hujber-feri-angliaba-koltozott.htmlIsmerősei szerint Angliába költözött Hujber Feri. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni nagyon dögös bikiniben – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-weisz-fanni-nagyon-dogos-bikiniben.htmlWeisz Fanni egy medence mellett mutatta meg magát bikiniben. TV + Sztárok--Hazugságot terjesztettek Törőcsik Marirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hazugsagot-terjesztettek-torocsik-marirol.htmlEgy kattintásvadász oldal hazugságot terjesztett Törőcsik Mariról. TV + Sztárok--Ilyen lesz Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190722-ilyen-lesz-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-eskuvoje.htmlRékasi Károly elárulta, milyen lesz az esküvőjük Pikali Gerdával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.