Így ünnepelte első házassági évfordulóját Vasvári Vivi és Fecsó

Vasvári Vivien házassági évforduló Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első házassági évfordulóját ünnepelte Vasvári Vivien és férje, Fecsó. Nem úgy sült el a romantikus kirándulás, ahogy szerették volna, de így is nagyon kellemes estét töltöttek kettesben.

"Lementünk Balatonfüredre, ott van nyaralónk. Úgy volt, hogy ott a környéken megyünk el valamerre ünnepelni, de az anyósom beteg lett, ezért visszajöttünk Pestre, nehogy a gyerekek elkapják. Végül itt mentünk el vacsorázni, majd fagyiztunk, aztán beültünk egy bárba, ahol ittunk pár pohárral. Tárgyi ajándékot nem kaptam, mert azokat Fecsó nem igazán szereti, de hozott egy csokor virágot, amit ritkán szokott, valamint meglepett egy horvátországi nyaralással" – mesélte a Blikknek a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki nagyon örült annak, hogy egy romantikus estét tölthettek kettesben.

Vasvári Vivien és Fecsó esküvője Forrás: Instagram/vasvarivivien

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.