Caramel kislánya betegségéről nyilatkozott

Caramel betegség leukémia Szilágyi Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Borsnak adott interjújában Caramel végre megerősítette azt, amit már sejthettünk: kislánya, Szofi végre jól van.

Kemény év van Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi mögött. Kislányukat, Szofit leukémiával diagnosztizálták. Az énekes a betegség bejelentése után nem akart nyilatkozni a kis Szofi állapotáról, felesége pedig a közösségi oldalát is törölte. A legfrissebb, Borsnak adott interjújában azonban Caramel elárulta, hogy gyermekük végre jól van.

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi Forrás: Szilvia Szilágyi Molnár Instgram

„Most már olyan a helyzet, hogy merek több munkát vállalni, úgy érzem, egy új albumba is bele merek vágni. Az elmúlt egy év nagyon kemény volt lelkileg, és próbáltam helytállni, de most jött el az, hogy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem, mert látom – amennyire elkiabálhatom –, hogy minden rendben van Szofival, és így nyugodtabban tudok dolgozni” – mondta Caramel. Hozzátette, rengeteg erőt adott neki a közönség szeretete. „Sosem felejtem el, hogy a barátok, a közönség mennyi szeretetet küldött. Egy ország volt velünk, amiért nem tudok elég hálás lenni. Minden egyes üzenetre emlékszem, amit kaptunk a feleségemmel, mikor kiderült Szofi betegsége. Ez több ezer üzenet és azóta is mindegyik a fejemben van. Semmi más nem tudott ilyen erőt adni a bajban, és ezúton is egyenként köszönöm mindenkinek a biztató szavakat.”

Harry herceg visszautasította a meghívást Ellie Goulding esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190721-harry-herceg-visszautasitotta-a-meghivast-ellie-goulding-eskuvojere.htmlHamarosan férjhez megy Ellie Goulding énekesnő. A jeles eseményre a brit királyi család tagjait is meghívta, ám Harry herceg lemondta a részvételt – korábban ugyanis gyengéd szálak fűzték Ellie-hez. TV + Sztárok--Milliókat keres fenekével Natalia Garibotto az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-milliokat-keres-fenekevel-natalia-garibotto-az-instagramon.htmlA 26 éves Natalia Garibotto rengeteget keres azzal, hogy az Instagramon mutogatja méretes fenekét. 1,3 millió követője van. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál zseniális fotót készített az öregítő applikációvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190721-ordog-nora-es-nanasi-pal-zsenialis-fotot-keszitett-az-oregito-applikacioval-facebook.htmlA civilek és sztárok körében is hódít a Facebook öregítő applikációja. Bár úgy tudni, az app használata nem veszélytelen, hiszen az alkalmazás által a gépünkön tárolt többi kép is elérhetővé válhat, ez Nánásiékat sem tartotta vissza egy kis mókázástól. TV + SztárokOrigoNem sok mindent takar Tóth Andi blúzahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-nem-sok-mindent-takart-toth-andi-bluza-fellepesre-menet.htmlKihívó képet tett közzé a közösségi oldalán Tóth Andi. TV + SztárokSzakácsot keres II. Erzsébet: ennyi pénzt kapna az alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-szakacsot-keres-ii-erzsebet-ennyi-penzt-kapna-az-alkalmazott.htmlÚj menü kitalálása és a különleges eseményekre való ételkészítés lenne a feladata a Buckingham-palota új szakácsának. TV + SztárokOrigoAggódnak a rajongói Tolvai Reniért: testőrt kellene fogadniahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-aggodnak-a-rajongoi-tolvai-reniert-testort-kellene-fogadnia.htmlAhogy megírtuk, pár napja osztotta meg az Instagram-oldalán Tolvai Reni, hogy az egyik koncertje után ittas férfiak zaklatták. Az énekesnő teljesen kiakadt, most pedig rajongói is aggódnak érte. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.