Fájó szívvel búcsúzik Peller Mariann a Szomszédok atyjától, Horváth Ádámtól

Forrás: RTL sajtóklub -
Peller Mariann Horváth Ádám Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető, Peller Mariann az egyetemen ismerkedett meg a Kossuth-díjas rendezővel, a Szomszédok atyjával, a közelmúltban elhunyt Horváth Ádámmal. 

„Arra gondoltam, hogy mennyire szerettem ezt az embert, ezt a lelket. Hálás vagyok neki, mert kedvelt, segített, elfogadott annak a szőke, cserfes, félős, önbizalomhiányos lánynak, amilyen az egyetemen voltam. Annyira szerettem, ölelgettem, puszilgattam. Hagyta, mert érezte, hogy ilyen típus vagyok” – mondta el a Borsnak Mariann. A műsorvezető reméli, hogy találkoznak még egy másik létben, ugyanis ő hisz abban, hogy a fizikai halálunkkal nem tűnünk el végleg.

Forrás: RTL sajtóklub

Sok mindent hiszünk, mi is történik a lélekkel, miután elhagyja a testet. Én is sokat olvastam, hallottam ebben a témában, míg összetettem, mint egy színes puzzle-t, az én saját verziómat. Megint csak kénytelen vagyok a szívemre hivatkozni, ugyanis egyre inkább igyekszem úgy élni az életemet, hogy az általa sugallt érzések, megérzések alapján tájékozódjam ebben a fizikai világban. Ezért jó szívvel írom most le, hogy én őszintén, teljes szívvel hiszek abban, hogy az általunk ismert fizikai élet csak egy szigorúan korlátozott játéktér a lelkeink számára, ahol a duális világban, férfi-női szerepekben, jó és rossz párharcában kell boldogulnunk – lehetőségeinkhez képest a legjobban. Abban is hiszek, hogy miután a lélek elhagyta a testet – bár lehet, hogy a változástól, a nagy energiafelszabadulástól vagy a sokktól még nem tudja vagy nem akarja elfogadni, ami vele történt –, előbb-utóbb felismeri helyzetét. Ha nem is magától, hát azon fénytestű „ismerősök" által, akik azért gyűlnek köré, hogy segítsék és minél inkább megkönnyítsék az átkelését - mondta el a Life.hu-n cikkében korábban Mariann.

Sokat nélkülözött Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-nelkulozott-papai-joci-enekes.htmlMár-már abba akarta hagyta az éneklést Pápai Joci, aki 2005-től zenél, ugyanis egy darabig nem következett be az áttörés, alig volt felkérése, sehova nem hívták. Állítja, rengeteget nélkülözött, és egy ponton túl arra jutott, más, civil szakma után kellene néznie. Jó, hogy nem tette: ma már hatalmas rajongótábora van, és az egész ország megismerte a nevét.TV + Sztárok--Sokat köszönhet a szépségversenynek Geszler Dorottyahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-koszonhet-szepsegversenynek-geszler-dorottya.html19 évesen ismerte meg az ország Geszler Dorottyát, aki akkor a Miss Hungary versenyen a 3. helyezést érte el. Állítja, sokat profitált a versenyből, de meg kellett küzdenie a beskatulyázással, és nem volt egyszerű helyzetben a férfiak terén sem. A TV2 Mokkájában ezekről mesélt. TV + Sztárok--Pénzt követel unokájától Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-penzt-kovetel-unokajatol-pecsi-ildiko-szineszno.htmlA májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Sztárok--Fontos tapasztalatokat szerzett balesete által Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-fontos-tapasztalatokat-szerzett-balesete-altal-rekasi-karoly-szinesz.htmlNégy évvel ezelőtt teljesen megváltozott Rékasi Károly élete, amikor motorbalesetet szenvedett. Hosszas rehabilitáción esett át, és még ma is komoly gondokkal küzd, azt állítja, sehol sincs ahhoz képest, amilyen volt. Most arról mesélt, hogy a baleset mennyit változtatott rajta. TV + SztárokOrigoAlkalmi munkákból élt, mosogatott, asztalosműhelyben dolgozott Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-alkalmi-munkakbol-elt-mosogatott-asztalosmuhelyben-dolgozott-ambrus-zoltan.htmlA múlt vasárnap elhunyt Ambrus Zoltán életét tragikusan megváltoztatta a 2005-ben történt balesete. Most jó barátja, a basszusgitáros és asztalosként dolgozó Harkó Levente mesélt az utolsó éveiről. A két zenész 18 éve, egy koncerten ismerkedett meg, és azóta szoros, napi szintű kapcsolatban voltak. TV + Sztárok--Közeleg Somló Tamás halálának 3. évfordulója: Charlie videóban emlékezik meg rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-kozeleg-somlo-tamas-halalanak-3-evforduloja-charlie-videoban-emlekezik-meg-rola.htmlA 2016. július 19-én elhunyt Somló Tamásra emlékszik Charlie a Facebook-oldalán. Közös fotókat és videót is posztolt, utóbbihoz azt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!” TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.