Radics Gigi megmutatta, mennyit fogyott: ilyen karcsú bikiniben

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
diéta fogyás bikini Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi megmutatta új életmódjának eredményét: ennyire karcsú lett.

A csinos énekesnő mindig is tudatosan figyelt az alakjára, hiszen gyerekként duci volt. A közelmúltban életmódváltásba kezdett, ami meg is látszik rajta. A végereményt követőinek is megmutatta egy igen szexire sikerült bikinis fotósorozattal.

Akár egy díva, úgy pózol égszínkék felsőjében és tarka kendőjében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@rt.tamas

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@rt.tamas

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Külföldi és magyar követői is elaléltak fotója láttán. Több mint 15 ezer like-kal és megannyi kedves hozzászólással jutalmazták az énekesnő fotóját, aki horvátországi nyaralása alatt készíttette a képeket.

Susan Sarandon 72 évesen csináltatott új tetoválásthttp://www.life.hu/trend/20190719-susan-sarandon-72-evesen-csinaltatott-uj-tetovalast.htmlSusan Sarandon 72 évesen új tetoválást varratott magára.Trend--Szemétből ruha: látványos projektek http://www.life.hu/trend/20190709-szemetbol-ruha-az-ujrahasznositas-jegyeben.htmlSzemétből is lehet fantasztikusat alkotni. Imádjuk az ilyen projekteket, mert segítenek kilépni a megszokott keretekből, ráadásul kreativitásra és újrahasznosításra ösztönöznek. TrendOrigoÚgy éli mindennapjait a 25 éves brit srác, mintha a 19. században lennehttp://www.life.hu/trend/20190718-ugy-eli-mindennapjait-a-25-eves-brit-srac-mintha-a-19-szazadban-lenne.htmlA 25 esztendős Zack úgy éli a mindennapjait, mintha csak a 19. században lenne. TrendOrigoRadics Gigi bombázó lett: a végzet asszonyaként pózolhttp://www.life.hu/trend/20190718-radics-gigi-enekesno-bombazo-lett-a-vegzet-asszonyakent-pozol.htmlEmlékeztek még Radics Gigire, amikor pufi kislányként először állt a Megasztár színpadára? Az énekesnő már jó néhány évvel ezelőtt megszabadult plusz kilóitól, de most még ragyogóbban néz ki, mint valaha. Trend--Vannak ruhák, amelyeket Stella McCartney szerint nem kell soha kimosnihttp://www.life.hu/trend/20190714-vannak-ruhak-amelyeket-stella-mccartney-szerint-nem-kell-soha-kimosni.htmlKülönös nézeteket vall a higiéniáról Stella McCartney. Egy, az öltözködésről is szóló interjúja kiverte a biztosítékot az olvasók körében. Trend--Megmutatta smink nélküli arcát Dobó Ágihttp://www.life.hu/trend/20190712-dobo-agi-megmutatta-smink-nelkuli-arcat.htmlA mindig bájos és csodaszép Dobó Ágit legtöbbször gyönyörűen kisminkelve láthatjuk közösségi oldalán, most azonban megmutatta, hogyan fest smink nélkül, igazi valójában. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.