Pénzt követel unokájától Pécsi Ildikó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. 

Mivel Csaba nem hagyta el az ingatlant, Pécsi Ildikó feljelentette unokáját a rendőrségen birtokháborításért. Ifjabb Szűcs Csaba erre birtokvédelmet kért a kerületi jegyzőtől, hogy nagyanyja semmiképp se tehesse ki őt a lakásból.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György a Ripostnak arról beszélt, hogy Csabika nagy bajba kerülhet, ha továbbra sem hajlandó elhagyni a lakást.

„Nem jár jogvédelem annak, aki jogellenesen lakik valahol. Ez a határozott jogi álláspontom, de a Polgári Törvénykönyv is világosan kimondja. Ez olyan, mintha valaki összetörné a berendezést, majd azt mondaná, hogy nem viselkedett rendesen a takarítónő” – nyilatkozta az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.