Majka elküldte a feleségét, Hajnit a barátnőivel nyaralni

Alicante Majoros Hajnalka család Majka barátnők nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni nemrég a barátnőivel nyaralt, és most kiderült az is, hogy az utazásra férje, Majka küldte el.

Meglepetésúttal kedveskedett feleségének Majka, ám ezúttal nem együtt utazott a család: Hajni a barátnőivel indult útnak. Kedves gesztus volt tőle, hiszen tudja, mindkettejüknek szüksége van arra, hogy egy kicsit kiszakadjanak a hétköznapokból és ne csak a gyereknevelésre és a munkára koncentráljanak. Bevett szokás ez náluk, Majka immár harmadik éve küldi el nyaralni szerelmét. Az úti cél pedig mindig csak a repülőtéren derül ki: ezúttal Spanyolország, Alicante volt a helyszín.

Egy vidám és önfeledt hét a lányokkal teljesen feltölt. Jó lenne, ha ezt minden édesanyának fel lehetne írni receptre. Ha a barátnőimmel nyaralok, azt veszem észre, hogy az első három-négy nap elrepül, és csak utána látom meg a helyszínekben azt, hogy mi mindent tudnának itt csinálni a gyerekeim. De nem beszéltem Mariánnal és Olivérrel naponta telefonon, csak Petivel. Nem akartam kizökkenteni a fiúkat a hétköznapjukból. Olyankor hívtam fel őket, amikor szerettem volna velük megosztani a pillanatot, például amikor delfineket simogattunk. Egy ilyen csajos nyaraláson teljesen ki tudok kapcsolódni. Olyasmiket engedhetek meg magamnak, amiket otthon nem, többek között, hogy akkor keltem, amikor akartam. A gyerekek miatt pedig nem izgultam. Olyan emberekkel voltak, akiket jól ismernek és szeretnek, így könnyebb volt otthon hagyni őket.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⛰ #castillodesantabarbara #spain #alicante #sokatmentünkdemegérte

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Béres Alexandra megmutatta kockahasát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-beres-alexandra-megmutatta-kockahasat-foto.htmlBéres Alexandra elképesztően fest még két gyerek után is bikiniben.TV + SztárokOrigoA Dallas sztárja, Linda Gray akár két évtizedet is letagadhatna korából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-dallas-sztarja-linda-gray-akar-ket-evtizedet-is-letagadhatna-korabol.htmlLinda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából. TV + Sztárok--Rubint Rella megmutatta tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-rubint-rella-megmutatta-tokeletes-alakjat-foto.htmlRubint Rella megmutatta tökéletes alakját. Nem semmi, milyen vékony a dereka.TV + SztárokOrigoSzorcsik H. Viki újra boldog: elárulta, hogyan hódította meg kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20190719-szorcsik-h-viki-ujra-boldog-elarulta-hogyan-hoditotta-meg-kedveset.htmlÚjra szerelmes Szorcsik H. Viki: kedvesével akkor ismerkedett meg, amikor gyermekeit óvodába vitte. TV + SztárokOrigoÖrdög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést.TV + SztárokOrigoVV Krisztiánt zaklatja egy rajongó: távoltartási végzést kért ellenehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-vv-krisztiant-zaklatja-egy-rajongo-tavoltartasi-vegzest-kert-ellene.htmlVV Krisztián futó kalandba keveredett egy lánnyal, aki azóta folyamatosan zaklatja. A férfi távoltartási végzést kért ellene.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.