Kiakadt az esküvői fotós a mobiltelefonokra: elrontották a vendégek a pillanatot

Forrás: Shutterstock -
esküvő fotós mobiltelefon menyasszony vendég vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden menyasszony rémálma, hogy az esküvői fotós valamiért nem tudja megörökíteni a legszebb pillanatokat. Egy közelmúltban celebrált szertartáson ez meg is történt az egyik vendég hibájából. A fotós közösségi oldalra feltöltött posztja vírusként terjed a neten. 

Egy vendég rontotta el a menyasszony nagy pillanatát egy külföldi esküvőn. Az okostelefonok terjedésével minden pillanatot meg akarunk örökíteni, de, valljuk be: nagyon kevés fotót nyomtatunk ki, és nagyon keveset nézünk vissza. Ennek ellenére folyamatosan a kezünkben van a telefon ahelyett, hogy élveznénk a pillanatot.

Ezt elégelte meg az az esküvői fotós, aki nem tudott megörökíteni egy vissza nem térő pillanatot. Mégpedig azt, hogy a pár boldogan kilép a templom ajtaján. És mindezt miért? Mert egy mobiltelefon belógott a képbe. A fotós megosztotta felháborodását a Facebookon. A poszt vírusként terjed az interneten, nagyon sokan egyetértenek vele. A hírt a Szeretlek Magyarország szúrta ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.