Eddig 1644 áldozatát azonosították a 2001. szeptember 11-i terrortámadásnak

Forrás: AFP/Getty Inages/Mario Tama -
terrortámadás szeptember 11.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig 1644 áldozatát azonosították a Világkereskedelmi Központ elleni 2001. szeptember 11-i terrortámadásnak.

Csaknem 18 év után sikerült azonosítani a Világkereskedelmi Központ elleni 2001. szeptember 11-i terrortámadás egy újabb áldozatát, amivel 1644-re emelkedett az azonosítottak száma.

Forrás: AFP/Getty Inages/Mario Tama

Az illető nő volt. Maradványait még 2002-ben találták meg, és mostanra derítették ki DNS-vizsgálatokkal a kilétét. Idén ez a második azonosítási eredmény.
A Világkereskedelmi Központ ikertornyai ellen utasszállító repülőgépekkel elkövetett terrorista támadásban 2753 ember lelhette halálát, 1109-et még mindig eltűntként tartanak nyilván.

Ezúttal kebleit mutatta meg követőinek Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ezuttal-kebleit-mutatta-meg-kovetoinek-demi-rose-modell.htmlBár a mosoly fontosságát hangsúlyozza, nem biztos, hogy Demi Rose követői a legutóbbi fotóján az arcát nézik meg először. TV + Sztárok--Alkalmi munkákból élt, mosogatott, asztalosműhelyben dolgozott Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-alkalmi-munkakbol-elt-mosogatott-asztalosmuhelyben-dolgozott-ambrus-zoltan.htmlA múlt vasárnap elhunyt Ambrus Zoltán életét tragikusan megváltoztatta a 2005-ben történt balesete. Most jó barátja, a basszusgitáros és asztalosként dolgozó Harkó Levente mesélt az utolsó éveiről. A két zenész 18 éve, egy koncerten ismerkedett meg, és azóta szoros, napi szintű kapcsolatban voltak. TV + Sztárok--Közeleg Somló Tamás halálának 3. évfordulója: Charlie videóban emlékezik meg rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-kozeleg-somlo-tamas-halalanak-3-evforduloja-charlie-videoban-emlekezik-meg-rola.htmlA 2016. július 19-én elhunyt Somló Tamásra emlékszik Charlie a Facebook-oldalán. Közös fotókat és videót is posztolt, utóbbihoz azt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!” TV + Sztárok-- Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárérthttp://www.life.hu/sztarok/20190715--elarvereztek-diana-hercegno-melegitofelsojet-53-ezer-dollarer.htmlElárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba. TV + Sztárok--Sikamlós üzeneteket kap Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sikamlos-uzeneteket-kap-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett sok üzenetet kap: a kedveseknek örül, a kötekedőkkel is elbeszélget, de saját bevallása szerint az obszcenitással nem tud mit kezdeni. TV + SztárokOrigoMeghalt Emily Hartridge YouTube-sztár: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-meghalt-emily-hartridge-youtubesztar.htmlSzomorú hírt tettek közzé Emily Hartridge Instagram-oldalán: az influencer és személyi edző autóbalesetet szenvedett, és meghalt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.